ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.....Χαλάρωμα στο ξενοδοχείο


Τα τραγικά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Οι υπεύθυνοι των «ερυθρολεύκων» ενημερώθηκαν άμεσα για την... απόφαση της Σούπερ Λίγκας, μια απόφαση την οποία χαρακτήρισαν αυτονόητη και επιβεβλημένη. Τέτοιες ώρες άλλωστε, το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα.

Απ’ τη στιγμή που έγινε γνωστή η αναβολή, αναζητήθηκε λύση, προκειμένου να γίνει μια χαλαρή προπόνηση, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης. Πράγματι, οι «ερυθρόλευκοι» ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και έτρεξαν σε ειδικό χώρο που υπάρχει στις εγκαταστάσεις.
Η μετάθεση του αγώνα για την Πέμπτη δεν ήταν ό,τι καλύτερο, καθώς μέχρι την Κυριακή και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για ξεκούραση. Το ίδιο φυσικά, ισχύει και για τον «δικέφαλο» και θέλοντας και μη, οι Πειραιώτες πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από το μεσημέρι της Τετάρτης και οι Γιάννης Χρυσικόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρίδης. Τα δύο στελέχη του Ολυμπιακού πήγαν οδικώς στη συμπρωτεύουσα, καθώς τα αεροσκάφη έχουν καθηλωθεί στο έδαφος, λόγω της απεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: