ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ελβετία-Ονδούρα 0-0

Η μεγάλη έκπληξη που έκανε η Ελβετία στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου επί της Ισπανίας (1-0) δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Η ομάδα του Οτμαρ Χίτσφελντ έμεινε εκτός της φάσης των "16" του Μουντιάλ, καθώς στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι του ομίλου (3η αγωνιστική), δεν κατάφερε να νικήσει την Ονδούρα (0-0), η οποία πήρε τον πρώτο της βαθμό, αλλά έμεινε χωρίς γκολ στη διοργάνωση, όπως είχαν κάνει για τελευταία φορά το 2002, η Σαουδική Αραβία και η Κίνα.
Η Ελβετία είχε τον έλεγχο του ματς στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς, ωστόσο, να είναι ιδιαίτερα απειλητική προς την εστία του.... Βαγιαντάρες. Το σουτ του Ινλερ στο 11΄ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ της Ονδούρας. Εξι λεπτά αργότερα μετά από προσπάθεια του Μπαρνέτα, ο Ντερντιγιόκ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την φάση στην καλύτερη ευκαιρία των Ελβετών στο πρώτο μέρος. Το ημίχρονο έκλεισε με μία ακόμη καλή φάση για το συγκρότημα του Χίτσφελντ, με τον Νκουφό να προσπαθεί να περάσει τη μπάλα κάθετα, αντί να μπει μετωπικά προς την εστία.
Με μία μεγάλη ευκαιρία για την Ονδούρα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Από μπαλιά του Αλβάρες ο Σουάζο απέτυχε από πολύ κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπενάλιο. Στο 71΄ ο Μπενάλιο έδειξε την κλάση του κι απέκρουσε ενστικτωδώς το πλασέ του Αλβάρες.

Διαιτητής: Εκτορ Μπαλντάσι (Αργεντινή)

Κίτρινες: Φερνάντες - Τόμας, Σουάζο, Τσάβες, Γουίλσον Παλάσιος
Οι συνθέσεις:

ΕΛΒΕΤΙΑ (Οτμαρ Χίτσφελντ): Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Βον Μπέργκεν, Χούγκελ (78΄ Σακίρι), Μπαρνέτα, Ινλερ, Νκούφο (69΄ Φρέι), Γκρίχτινγκ, Φερνάντες (46΄ Γιακίν), Τσίγκλερ, Ντερντιγιόκ

ΟΝΔΟΥΡΑ (Ρεϊνάλδο Ρουέντα): Βαγιαντάρες, Τσάβες, Φιγκερόα, Μπερνάρντες, Τόμας, Νούνιες (67΄ Μαρτίνες), Γουίλσον Παλάσιος, Τζέρι Παλάσιος (78΄ Γουέλκαμ), Σουάζο (87΄ Τούρσιος), Σαμπιλόν, Αλβάρες.

http://todekari.blogspot.com/2010/06/0-0_7338.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: