ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ολυμπιακός-Καουφμπόιρεν 11-0 στο πρώτο φιλικό...

Ολυμπιακός-Καουφμπόιρεν 11-0

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 11-0 την Καουφμπόιρεν στο Μόναχο, με τον Κώστα Μήτρογλου να σημειώνει πέντε τέρματα. Τραυματίστηκε ο Μαρέσκα, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις λίγο μετά την επίτευξη του τέρματός και αποχώρησε από τον αγώνα. Την Δευτέρα θα γνωρίζουν περισσότερα οι άνθρωποι της ομάδας.Αν και ο αντίπαλος δεν ήταν δυνατός και δεν μπορούν να βγουν ιδιαίτερα συμπεράσματα, ο Ολυμπιακός έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και.... διέλυσε με 11-0 την ερασιτεχνική Καουφμπόιρεν στο Μόναχο, έχοντας τον Κώστα Μήτρογλου σε εξαιρετική βραδιά.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ στο 9' με τον επιθετικό της ομάδας να εκμεταλλεύεται το λάθος διώξιμο του αντίπαλου γκολκίπερ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μαρέσκα έκανε ένα γυριστό σουτ έπειτα από μπαλιά του Όσκαρ, γράφοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό.
Οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν εκεί και προσπάθησαν και για άλλα γκολ, φτάνοντας μέχρι και το 7-0 στο φινάλε του πρώτου ηιμιχρόνου. Ο Όσκαρ ήταν και πάλι ο δημιουργός του τρίτου γκολ, με τον Φετφατζίδη να βρίσκει δίχτυα στο 15', ενώ εννέα λεπτά μετά ο Ντιόγκο από την άσπρη βούλα έκανε το 4-0. Στο 29', ο Μήτρογλου έκανε δυο τα προσωπικά του γκολ και πέντε της ομάδας του, ενώ το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Ολυμπιακού σε φιλικό αγώνα πέτυχε ο Κέβιν Μιραλάς στο 36', διαμορφώνοντας το 6-0. Ο Μήτρογλου πέτυχε χατ τρικ στο 38' και ο Ολυμπιακός έβγαζε "φωτιές" στην επίθεση.
Στην επανάληψη, ο Ντιόγκο έκανε το 8-0 ξανά από την άσπρη βούλα του, ενώ ο Μιραλάς έφτασε τα δυο προσωπικά γκολ στο 54'. Ο Μήτρογλου είχε διάθεση και απ' ότι φάνηκε δεν ήθελε να την αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη. Αρχικά στο 72' έγραψε το 10-0 για τον Ολυμπιακό και μετά έκανε το 11-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του φιλικού.
Όσον αφορά τον Έντσο Μαρέσκα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο λόγω προβλήματος τραυματισμού, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή. Φυσικά, στον Ολυμπιακό υπάρχει αγωνία, καθώς δεν θέλουν να μπουν από νωρίς στο γαϊτανάκι που τους ταλαιπώρησε πέρυσι σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Βαλεριάνος, Μπράβο, Όσκαρ, Μιραλάς, Κρητικός, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Κρητικός, Ντιόγκο.
Το Live του αγώνα

O Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας της αντιπάλου έκανε κακό διώξιμο και ο Κώστας Μήτρογλου δεν είχε πρόβλημα να τελειώσει την φάση και να κάνει το 1-0.
Τέσσερα λεπτά μετά ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του με τον Έντζο Μαρέσκα, όταν ο Όσκαρ έβγαλε την σέντρα και με γυριστό σουτ ο Ιταλός μέσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 15' έγινε και το 3-0 με τον Όσκαρ να είναι και πάλι δημιουργός, με τον Φετφατζίδη να ολοκληρώνει ιδανικά την φάση.
Ο Ολυμπιακός νωρίς-νωρίς έκανε το 4-0 με τον Λουίς Ντιόγκο (24'), ο οποίος σκόραρε από την άσπρη βούλα.
Ο Ολυμπιακός δεν συναντάει την παραμικρή αντίσταση και κάνει το 5-0 στο 29' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κώστα Μήτρογλου.
Κάνει σεφτέ στα τέρματα ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος στο 36ο λεπτό έκανε το 6-0 για την ομάδα του Πειραιά.
Το 7-0 για τους ερυθρόλευκους χάρη στο τρίτο γκολ του Μήτρογλου δυο λεπτά μετά, ο οποίος έκανε χατ τρικ και δείχνει να έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.
Ξανά με πέναλτι ο Λουίς Ντιόγκο έκανε το 8-0 για τους Πειραιώτες, φτάνοντας τα δυο τέρματα
Έξι λεπτά μετά ο Κέβιν Μιραλάς βρήκε και πάλι δίχτυα, κάνοντας το 9-0 για τους ερυθρόλευκους.
Καρέ τερμάτων για τον Μήτρογλου, ο οποίος στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 10-0 για τον Ολυμπιακό.
Πέντε γκολ για τον Κώστα Μήτρογλου και 11-0 για τον Ολυμπιακό. 

http://www.redplanet.gr/html/ent/928/ent.270928.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: