ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Οι αγώνες της Κυριακής..... 13 Ιουνίου

Μουντιάλ 2010: Οι αγώνες της Κυριακής 13 ΙουνίουΜε τα ντέρμπι του 3ου και 4ου ομίλου συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. 
Την αρχή θα κάνουν Σλοβενία και Αλγερία, ενώ την ημέρα θα κλείσει το Γερμανία - Αυστραλία.
Την νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης αναζητούν στις 14:30 Σλοβενία και Αλγερία, μετά την χθεσινή ισοπαλία μεταξύ Αγγλίας και ΗΠΑ (1 - 1).
Στο στάδιο «Πίτερ Μοκάμπα» του Πολοκουάνε θα δούμε και κάτι από... Ελλάδα, με τον Ραφίκ Τζιμπούρ της ΑΕΚ (θα είναι στον πάγκο λόγω τραυματισμού) και ο Αλεκσάνταρ της Ραντοσάβλιεβιτς της Λάρισας.
Στις 17:00 αναμετρώνται τα θεωρούμενα ως φαβορί για την 2η θέση του 4ου ομίλου, Σερβία και Γκάνα. Στο «Λόφτους Φέρσφελντ» της Πρετόρια, η Γκάνα θα κάνει την 2η εμφάνισή της στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την ώρα που η Σερβία μοιάζει να έχει χάσει την παλιά της αίγλη.
Η ημέρα θα κλείσει με το φαβορί του 4ου ομίλου να αντιμετωπίζει τον πιο αδύναμο, δηλαδή με τον αγώνα Γερμανία - Αυστραλία. Μπορεί να μην έχει τον τραυματία Μπάλακ στο ρόστερ της, όμως αυτό δεν μειώνει τη δυναμική της Γερμανίας, ενώ οι Αυστραλοί εμφανίζονται αποφασισμένοι να αλλάξουν τον ρόλο της... γλάστρας που είχαν σε παλαιότερες διογανώσεις.
Σημειώνουμε πως η Εθνική μας μπαίνει ξανά στο στάδιο στις 17 του μήνα, οπότε και αντιμετωπίζει την Νιγηρία.
http://www.madata.gr/athletic/world-cup2010/66062.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: