ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Σήμερα 14:30 Ολλανδία-Δανία




Με τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ολλανδία αντιμετωπίζει σήμερα τη Δανία (14:30 ώρα Ελλάδας, «Σόκερ Σίτι»), η οποία επιστρέφει σε Μουντιάλ μετά από 8 χρόνια απουσίας. Οι «οράνιε», οι οποίοι έχουν....

να χάσουν στον εναρκήριο αγώνα τους από το 1938 (σ.σ. είχε κερδίσει η Τσεχοσλοβακία με 3-0), προέρχονται από εκπληκτικές εμφανίσεις στα φιλικά των τελευταίων δύο εβδομάδων και απέναντι σε Μεξικό (2-1), Γκάνα (4-1) και Ουγγαρία (6-1) έδειξαν τις διαθέσεις τους. Παρά την εξαιρετικά αμφίβολη συμμετοχή του Αριέν Ρόμπεν, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αριστερό μηρό, το σύνολο του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ δηλώνει έτοιμο για νίκη στην πρεμιέρα και φυσικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 5ου ομίλου.
Στον αντίποδα, η Δανία, η οποία δεν έπεισε στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας, αναμένεται να αποτελέσει εύκολη «λεία» για τους Ολλανδούς και στοχεύει στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, προκειμένου να κερδίσει τη δεύτερη θέση από το Καμερούν του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή της χρονιάς Σαμουέλ Ετό και την Ιαπωνία.

Διαιτητής θα είναι ο Στεφάν Λανοϊ από τη Γαλλία και οι πιθανές ενδεκάδες:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ): Στεκέλενμπουργκ, φαν ντερ Βίελ, Χάιτινγκα, Ματάισεν, Μπρόνκχορστ, Κάιτ, Μπόμελ, Σνάιντερ, ντε Γιόνγκ, φαν ντερ Φάαρτ, φαν Πέρσι.

ΔΑΝΙΑ (Γέσπερ Ολσεν): Σόρενσεν, Αγκερ, Κιάερ, Γιάκομπσεν, Μτίλιγκα, Πόουλσεν, Γιένσεν, Κάλενμπεργκ, Ρόμενταλ, Ερικσεν, Μπέντνερ.


 todekari

Δεν υπάρχουν σχόλια: