ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΗΠΑ - Γκάνα για την φάση των 16. (21:30 )

Με τον αγώνα των ΗΠΑ με την Γκάνα, που θα διεξαχθεί στο Ρούστενμπουργκ, συνεχίζεται σήμερα (21:30 ώρα Ελλάδας) η φάση των «16» στο Μουντιάλ...
Η ομάδα των ΗΠΑ που προκρίθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Αλγερία, παρουσιάζει μία σταθερότητα, η οποία......

προκύπτει από την πολύ καλή φυσική κατάσταση των παικτών και την αλληλοκάλυψη που παρουσιάζουν καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Μπομπ Μπράντλεϊ βασίζεται στο 4-4-2 με τον Αλτιντορ κοντά στην αντίπαλη περιοχή και τους Ντόνοβαν, Ντέμπσεϊ να αναλαμβάνουν τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες.

Με ανάλογο τρόπο (4-4-2) αγωνίζεται και η Γκάνα, που βασίζεται κυρίως στην άριστη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Μίλοβαν Ράγεβατς στηρίζει πολλά στον Γκιάν Ασαμόα και τον Ντεντε Αγιου, ενώ οι Σαρπέι και Μενσα κυριαρχούν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

ΗΠΑ (Μπομπ Μπράντλεϊ): Χάουαρντ, Τσερούντολο, ΝτεΜέριτ, Ονιέβου, Μποκανέγκρα, Ντόνοβαν, Μπράντλεϊ, Εντου, Ντέμπσεϊ, Αλτιντορ, Φίντλεϊ.

ΓΚΑΝΑ (Μίλοβαν Ράγεβατς): Κίνγκσον, Παντσιλ, Μενσα, Αντι, Σαρπέι, Αναν, Αντίγια, Αγιου, Μπόατενγκ, Γκιάν Ασαμόα, Ταγκόε. 

http://todekari.blogspot.com/2010/06/16_25.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: