ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Σήμερα 17:00 Ιαπωνία-Καμερούν

Με τον Σαμουέλ Ετό να ονειρεύεται μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ιντερ και διάκριση στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, η ίσως πιο επιτυχημένη αφρικανική χώρα, το Καμερούν αρχίζει σήμερα....

τις υποχρεώσεις της στον 5ο όμιλο (17:00 ώρα Ελλάδας, «Σόκερ Σίτι») απέναντι στην Ιαπωνία. Το Καμερούν συνδυάζει ένα δυνατό και έμπειρο σύνολο και -εκτός απροόπτου- αναμένεται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον δεύτερο γύρο. Στον αντίποδα, οι Ιάπωνες, που είχαν εξασφαλίσει πρώτοι χρονικά την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ, δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους στα τελευταία φιλικά και αποκορύφωμα της απογοήτευσης του προπονητή Τακέσι Οκάντα ήταν η διοργάνωση ενός τελευταίου φιλικού κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στην Ζιμπάμπουε, όπου η ομάδα του και πάλι δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Διαιτητής θα είναι ο Ολεγάριο Μανουέλ Μπενκερέσα από την Πορτογαλία και οι πιθανές ενδεκάδες:

ΙΑΠΩΝΙΑ (Τακέσι Οκάντα): Ναραζάκι, Ουτσίντα, Νακαζάουα, Ναγκατόμο, Νακαμούρα, Εντο, Χασέμπε, Ματσούι, Χόντα, Τούλιο Τανάκα, Οκαζάκι.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Πολ Λε Γκεν): Καμένι, Μπιά, Μπασόνγκ, Νκουλού, Ασού-Εκότο, Μακούν, Εγιόνγκ Τακάνγκ, Σονγκ, Μαντζέκ, Ετό, Τσούπο-Μότινγκ. 

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_9623.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: