ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ισπανία - Ελβετία.....17:00

Ενα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, μπαίνει σήμερα στην διεκδίκηση του Μουντιάλ. Η Ισπανία αντιμετωπίζει (17:00 ώρα Ελλάδας) την Ελβετία, στο πλαίσιο του 8ου ομίλου, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Ντέρμπαν με διαιτητή τον Αγγλο, Χάουαρντ Ουέμπ.
Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε έχει καθιερώσει το 4-5-1, με ενισχυμένο κέντρο και κορυφή τον Νταβίντ Βίγια, ο οποίος είναι ο αποδέκτης των περισσότερων ενεργειών που κάνουν οι μέσοι των «φούριας ρόχας». Εκεί, όπου δεσπόζει η ....
παρουσία των Ινιέστα, Τσάμπι Αλόνσο και Τσάβι, ενώ στην αμυντική διάταξη των Ιβηρων, η εμπειρία των Πουγιόλ και Ράμος αποτελεί εγγύηση για τον Κασίγιας.
Οσον αφορά στον Οτμαρ Χίτσφελντ, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Φράι και Μπεχράμι, φαίνεται να καταλήγει στο 4-4-2 με τους Ντερντιγιόκ και Νκούφο να παίρνουν τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες, ενώ καθοριστικό ρόλο για την συνολική εικόνα των Ελβετών, αναμένεται να παίξει η απόδοση των Γκρίχτιγκ, Σεντέρος και Μπαρνέτα.
Οι πιθανές συνθέσεις:
 
ΙΣΠΑΝΙΑ (Βιθέντε ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Ράμος, Πικέ, Πουγιόλ, Καπντεβίλα, Σίλβα, Αλόνσο, Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα, Βίγια.


ΕΛΒΕΤΙΑ (Οτμαρ Χίτσφελντ): Μπενάλιο, Γκρίχτινγκ, Λιχτστάινερ, Σεντέρος, Τσίγκλερ, Μπαρνέτα, Ινλερ, Χούγκελ, Φερνάντες, Ντερντιγιόκ, Νκούφο.
http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_2134.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: