ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Γαλλία-Νότια Αφρική.....17:00 ώρα Ελλάδας


Με στόχο την νίκη γοήτρου -και υπό προϋποθέσεις πρόκρισης στους «16»- η Γαλλία αντιμετωπίζει σήμερα στο Μπλουμφοντέιν, (17:00 ώρα Ελλάδας) την Νότια Αφρική, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο του Μουντιάλ.
Η αποστολή των «πετεινών» είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού εκτός...

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_6711.htmlτης φτωχής συγκομιδής (έχουν μόλις έναν βαθμό), καλούνται να ξεπεράσουν και τα τεράστια εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κατά πάσα πιθανότητα θα τους στερήσουν την πρόκριση. Ο Ανελκά συγκρούσθηκε ανοιχτά με τον Ντομενέκ και τέθηκε εκτός ομάδας, την ώρα που ο Γάλλος ομοσπονδιακός αδυνατεί να παρατάξει ένα αξιόμαχο σχήμα, παρά το γεγονός ότι διαθέτει πληθώρα έμπειρων και ικανότατων ποδοσφαιριστών. Στο «κύκνειο άσμα» του ως προπονητής της Γαλλίας (μετά το Μουντιάλ τον αντικαθιστά ο Μπλαν), ο Ντομενέκ απέδειξε ότι δεν μπόρεσε να διαχειρισθεί το υλικό που έχει στην διάθεση του, ενώ ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στους «τρικολόρ» είναι η δήλωση του αρχηγού Πατρίς Εβρά, ο οποίος δήλωσε πως εχθρός της ομάδας είναι ο προδότης που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια. Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Τιερί Ανρί αναμένεται να πάρει την θέση του Ανελκά στην 11αδα, ενώ ο Ντομενέκ θα παρατάξει την ομάδα του με το κλασσικό 4-4-2, ελπίζοντας στον ποδοσφαιρικό εγωϊσμό των παικ΄των του.

Το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της Γαλλίας, θα επιδιώξουν να εκμεταλλευθούν οι διοργανωτές, προκειμένου να φτάσουν στην νίκη γοήτρου. Ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα με τον έναν βαθμό που έχει η ομάδα, δεν ελπίζει σε πολλά, πέραν μίας αξιοπρεπούς εμφάνισης και μίας ενδεχόμενης νίκης. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναμένεται να εμπιστευθεί και πάλι το 4-4-2 με τους Τσαμπαλάλα και Μφέλα, εκφραστές των επιθετικών ενεργειών της ομάδας.

Οι πιθανές συνθέσεις:
ΓΑΛΛΙΑ (Ραϊμόν Ντομενέκ): Λορίς, Σανιά, Γκαλάς, Αμπιντάλ, Εβρά, Γκουρκίφ, Ντιαμπί, Ριμπερί, Μαλουντά, Γκοβού, Ανελκά.
ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ (Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα): Γιόζεφς, Γκάξα, Μοκοένα, Κουμαλο, Μασιλέλα, Μοντίσε, Σιμπάγια, Πιενααρ, Λετσολονιάνε, Τσαμπαλάλα, Μφέλα. 
http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_6711.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: