ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Σλοβενία - Αγγλία. (17:00)

Η Αγγλία είναι μία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις του Μουντιάλ, όμως παρά τις δύο ισοπαλίες που έχει σε ισάριθμους αγώνες του 3ου ομίλου, μπορεί να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης, εφόσον επικρατήσει σήμερα της Σλοβενίας. Από την πλευρά τους, οι παίκτες του.......
Ματιάζ Κεκ παραμένουν αήττητοι (έχουν τέσσερις βαθμούς) και εφόσον διευρύνουν το σερί τους, θα πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Ο Φάμπιο Καπέλο που δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τζέιμι Κάραγκερ και τον τραυματία, Λέντλεϊ Κινγκ, αναμένεται να παίξει για ακόμη μία φορά με 4-4-2, ελπίζοντας ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα συνέλθει αγωνιστικά και μαζί με τους Τέρι, Λάμπαρντ και Τζόε Κόουλ θα φέρουν την ομάδα στους «16».

Οσον αφορά στον Κεκ, θα στηριχθεί στην ομάδα που νίκησε την Αλγερία και αναδείχθηκε ισόπαλη με τις ΗΠΑ, προκειμένου να μην ηττηθεί και να πανηγυρίσει την πρόκριση. Ο Ρόμπερτ Κόρεν θα αναλάβει να κατευθύνει τους συμπαίκτες του στην μεσαία γραμμή και μαζί με τους Ραντοσάβλιεβιτς και Νοβάκοβιτς, ευελπιστούν να οδηγήσουν την Σλοβενία στην μεγαλύτερη επιτυχία της Ιστορίας της.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πορτ Ελίζαμπεθ, με διαιτητή τον Γερμανό, Βόλφγκανγκ Σταρκ  

οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων, έχουν ως εξής:

ΣΛΟΒΕΝΙΑ (Ματίαζ Κεκ): Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Σούλερ, Σέζαρ, Τζόκιτς, Μπίρσα, Κορεν, Ραντοσάβλιεβιτς, Κιρμ, Ντέντιτς, Νοβάκοβιτς.

ΑΓΓΛΙΑ (Φάμπιο Καπέλο): Τζέιμς, Τζόνσον, Τέρι, Απσον, Ασλεϊ Κόουλ, Λένον, Λάμπαρντ, Μπάρι, Τζόε Κόουλ, Τζέραρντ, Ρούνεϊ. 

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_2552.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: