ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ολλανδία - Σλοβακία...(17:00 ώρα Ελλάδας)

Ακόμη μία κρίσιμη αναμέτρηση θα παρακολουθήσουμε αύριο (17:00 ώρα Ελλάδας) για τους «16» του Μουντιάλ, καθώς η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει στο Ντέρμπαν την Σλοβακία, με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι «οράνιε» είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά έπαιξαν στον όμιλο χωρίς τον Ρόμπεν (μπήκε για 20 λεπτά στην αναμέτρηση με το Καμερούν), έδειξαν ότι.... έχουν αποκτήσει αγωνιστική ωριμότητα και πως είναι έτοιμοι για την επίτευξη του στόχου. Από την πλευρά τους, οι Σλοβάκοι είναι -μαζί με την Γκάνα και την Χιλή- οι ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, αφού στην φάση των ομίλων νίκησαν (με 3-2) και απέκλεισαν την Ιταλία.

Ο Μπερτ Φαν Μαρβικ αναμένεται να κρατήσει και πάλι στον πάγκο τον Ρόμπεν και σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του, με το καθιερωμένο πλέον 4-5-1 που ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, μετατρέπεται σε 4-3-3. Ο Φαν Πέρσι θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ οι Σνάιντερ, Κάιτ και Φαν Ντερ Φάαρτ θα αναλάβουν να δημιουργήσουν τις φάσεις μπροστά και μέσα στην περιοχή του Μούτσα.

Από την πλευρά του, ο Βλάντιμιρ Βάις που δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζντένο Στρμπα της Ξάνθης, θα εμπιστευθεί για ακόμη μία φορά το κλασσικό 4-4-2 με τους Βίτεκ και Χάμσικ στην «γραμμή κρούσης», ενώ οι Κούτσκα, Ντούριτσα και Γέντρισεκ θα αναλάβουν να περιορίσουν την ανάπτυξη των Ολλανδών από την μεσαία γραμμή.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός, Αλμπέρτο Ουντιάνο, ενώ οι πθανές συνθέσεις έχουν ως εξής:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπερτ Φαν Μαρβικ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βίελ, Χέιτινγκα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχορστ, Κάιτ, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιονγκ, Φαν Ντερ Φάαρτ, Σνάιντερ, Φαν Πέρσι.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Βλάντιμιρ Βάις): Μούτσα, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Ζάμπαβνικ, Κόπουνεκ, Στοχ, Χάμσικ, Κούτσκα, Γέντρισεκ, Βίτεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: