ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Θρήνος για το 19χρονο νεκρό εργάτη στα Ιωάννινα

Θρήνος για το 19χρονο νεκρό εργάτη στα ΙωάννιναΠριν καλά-καλά συμπληρώσει τα είκοσι του χρόνια, το χαμόγελό του έσβησε για πάντα. Ο 19χρονος εργάτης βρήκε τραγικό θάνατο, όταν καταπλακώθηκε από τόνους χώματος, που μετακινήθηκαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης, την ώρα που εργαζόταν σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.
Συγγενείς και φίλοι θρηνούν για τον άδικο χαμό του παλικαριού, το οποίο εργαζόταν για το μεροκάματο.

Ο 19χρονος βρίσκονταν σε βάθος τριών μέτρων περίπου, στα.... θεμέλια της οικοδομής που αναγείρεται στην οδό Νιάρχου. Τα μπάζα που είχαν συγκεντρωθεί από τις οικοδομικές εργασίες και το έδαφος που τα συγκρατούσε αποκολλήθηκαν. Υποχώρησαν μετά την έντονη βροχή των τελευταίων ωρών.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου το 19χρονο παιδί βρέθηκε θαμμένο. Οι προσπάθειες όσων δούλευαν μαζί του στην οικοδομή για να τον σώσουν ήταν μάταιες.


Αν και αστυνομικοί και πυροσβέστες έφτασαν άμεσα στο σημείο του εργατικού δυστυχήματος, όταν κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν ήταν ήδη αργά.


Ο πολιτικός μηχανικός συνελήφθη και αργά το απόγευμα, με απόφαση του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο εργολάβος αναζητείται.
http://www.madata.gr/epikairotita/social/67129.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: