ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Βραζιλία-Βόρεια Κορέα 2 -1

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση από την Β. Κορέα
"Πάτησε γκάζι" η Βραζιλία στο δεύτερο ημίχρονο, άνοιξε το σκορ με το γκολ-ποίημα του Μαϊκόν στο 55΄ και ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 72΄ με το πλασέ του Ελάνο, μετά την καταπληκτική ασίστ του Ρομπίνιο. Η "σελεσάο" νίκησε 2-1 τη Βόρεια Κορέα, που μείωσε στο 89΄ με τον Τζι Γιουν-ναμ, στο πλαίσιο του 7ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μπήκε...με το δεξί στη διοργάνωση και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο παιχνίδι Πορτογαλία-Ακτή Ελεφαντοστού "πήρε κεφάλι" στη βαθμολογία του.... ομίλου.
Αξίζουν πολλά μπράβο! και πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους μαχητικότατους Βορειοκορεάτες!
Μακάρι το παιχνίδι να το έβλεπαν στο "Μπεβερλι Χίλς" κάτι γνωστοί μας διεθνείς, και να πάρουν παθήματα πάθους, μαχητικότητας και αλληλοβοήθειας μπας και θυμηθούν τίποτα από το 2004.
Με εξαιρετικό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο η Βόρεια Κορέα δεν επέτρεψε στη Βραζιλία να κάνει...υποψία ευκαιρίας στα πρώτα 45 λεπτά. Οι παίκτες του Ντούνγκα είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι Ασιάτες είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Ρι κι αν εξαιρέσει κανείς το σουτ του Ρομπίνιο μέσα από την περιοχή στο 21΄, η "σελεσάο" ήταν εντελώς υποτονική και προβλέψιμη. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που σημειώθηκε για 8η φορά σε πρώτο ημίχρονο στα 14 παιχνίδια του Μουντιάλ που έχουν γίνει έως και σήμερα.
Δυνατά μπήκε η Βραζιλία στο δεύτερο μέρος και στο 50΄ ο Μπάστος με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα το δυνατό σουτ του Ρομπίνιο μπλόκαρε ο Ρι. Το 1-0 για τη Βραζιλία δεν άργησε, με βάση την εικόνα του β΄ ημιχρόνου. Στο 55΄ ο Μαϊκόν μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή και με σουτ σχεδόν από τη γραμμή του άουτ πέτυχε το καλύτερο, έως τώρα, γκολ της διοργάνωσης (1-0). Στο 63΄ ο Λουίς Φαμπιάνο έχασε μεγάλη ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής (σουτ άουτ). Το 2-0 ήρθε στο 72΄ με άψογο πλασέ του Ελάνο μετά από την ασίστ του Ρομπίνιο. Η Βόρεια Κορέα μείωσε στο 89΄ με το δυνατό σουτ του Τζι Γιουν-ναμ.

Και δύο λόγια για την διαιτησία, μια και μπήκαμε χτες στη διαδικασία να παινέψουμε τον Μεξικανό διαιτητή, ο Ούγγρος Κασάι σήμερα ήταν... ότι νά 'ναι.
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Κίτρινες: Ραμίρες

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Κάρλος Ντούνγκα): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ζουάν, Μπάστος, Φελίπε Μέλο (84΄ Ραμίρες), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ελάνο (73΄ Ντάνι Αλβες), Κακά (78΄ Νιλμάρ), Ρομπίνιο, Λουίς Φαμπιάνο

ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ (Κιμ Γιονγκ-χουν): Ρι Μιόνγκ-γκουκ, Ρι Κβανγκ-τσον, Τσα Τζονγκ-χιοκ, Πακ Τσολ-τζιν, Ρι Τζουν-ιλ, Τζι Γιουν-ναμ, Μουν Ιν-γκουκ (80΄ Κιμ Κουμ-ιλ), Αν Γιονγκ-χακ, Πακ Ναμ-τσολ, Χονγκ Γιονγκ-τζο, Τζονγκ Ταε-σε
http://todekari.blogspot.com/2010/06/2-1_5172.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: