ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Στην Αθήνα ο Λίνεν και ο 20χρονος τερματοφύλακας Μπάλας Μέγερι (video)

 Στην Αθήνα αναμένεται την Δευτέρα ο Εβαλντ Λίνεν για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Κοντά στην απόκτηση Μπάλας Μέγερι βρίσκονται οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι περιμένουν απαντήσεις από τους Μιραλάς και Ντετζαγκά του 20χρονου τερματοφύλακα.
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θέμα του προπονητή, αφού ο Εβαλντ Λίνεν αναμένεται την Δευτέρα στην Αθήνα για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Το ταξίδι του Γερμανού προπονητή στην Ελλάδα δείχνει πως....
τα πράγματα είναι αρκετά προχωρημένα και απομένουν οι λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Μάλιστα, ο Λίνεν ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε με τη Μόναχο 1860 και έλυσε το συμβόλαιό του, όντας πλέον έτοιμος να αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αφήσει και τις άλλες περιπτώσεις τεχνικών που έχουν στη λίστα, όπως ο Χιμένεθ και ο Τζόλα. Βέβαια, για να έρχεται ο Λίνεν στην πρωτεύουσα σημαίνει ότι είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και μόνο αν δεν προχωρήσουν οι τελικές διαπραγματεύσεις τότε οι ερυθρόλευκοι θα στραφούν στις άλλες λύσεις.
Από κει και πέρα, στην Αθήνα αναμένεται την Δευτέρα και ο Ούγγρος τερματοφύλακας της Φερεντσβάρος, Μπάλας Μέγερι. Ο 20χρονος γκολκίπερ, διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του, θα συνοδεύεται από ανθρώπους της Φερεντσβάρος για να συζητήσουν με την διοίκηση του Ολυμπιακού την μεταγραφή του. Η απόκτηση του Μέγερι δείχνει πως ο Πάρντο δύσκολα θα συνεχίσει στο λιμάνι, αφού ο Ούγγρος θα είναι η δεύτερη επιλογή για το τέρμα. Ποια θα είναι η πρώτη; Είτε ο Αντώνης Νικοπολίδης, αν αποδεχθεί την πρόταση για ανανέωση, είτε κάποιος άλλος.
Όσον αφορά τις περιπτώσεις Μιραλάς και Ντετζάγκα, τα πράγματα παραμένουν ίδια. Για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τη Σεντ Ετιέν για να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού, καλύπτοντας το συμβόλαιό του, και περιμένουν την απάντηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Την απάντηση περιμένουν και από τον Ασκάν Ντετζαγκά, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ.
Ο Μιραλάς εν δράσει:

Δεν υπάρχουν σχόλια: