ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Γερμανία – Αυστραλία..(21:30)

Το απόλυτο φαβορί εναντίον του θεωρητικά πιο αδύναμου του ομίλου. Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κάποιος την αναμέτρηση για την πρώτη ημέρα του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής, ανάμεσα στη Γερμανία και την Αυστραλία, που θα διεξαχθεί στο «Μόουζες Μαμπιντά» τουΝτέρμπαν (21:30).
Η Γερμανία, μπορεί να μην έχει τον τραυματία Μπάλακ στο ρόστερ της, όμως αυτό δεν μειώνει τη δυναμική της, ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη... αναμέτρηση και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, θα είναι αποτυχία. Από την άλλη μεριά, η Αυστραλία θέλει να δώσει τέλος στον «διακοσμητικό» ρόλο που κατείχε σε προηγούμενες διοργανώσεις και εμφανίζεται πιο φιλόδοξη σε σχέση με άλλες φορές, ωστόσο ξέρει ότι περισσότερα πράγματα θα μπορέσει να διεκδικήσει στα άλλα δύο ματς, παρά σε αυτό, όπου θα παλέψει για την έκπληξη.
Διαιτητής θα είναι ο Μεξικανός Μάρκο Ροντρίγκεζ και οι πιθανές ενδεκάδες:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Φρίντριχ, Μέρτεζακερ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ, Μίλερ, Ποντόλσκι, Κλόζε.
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Πιμ Φερμπέικ): Σβάρτσερ, Νιλ, Μουρ, Τσίπερφιλντ, Γουϊλκσιρ, Κουλίνα, Μπρεσιάνο, Γκρέλα, Κέιχιλ, Εμερτον, Κένεντι.

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_3087.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: