ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Σήμερα 21:30 Ιταλία-Παραγουάη

Η υπεράσπιση του στέμματος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας αρχίζει σήμερα για την Ιταλία στο Κέιπ Τάουν (21:30 ώρα Ελλάδας), όπου θα αντιμετωπίσει την Παραγουάη για τον 6ο όμιλο. Το σύνολο του Μαρτσέλο Λίπι μπορεί να είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο ίδιος ο Ιταλός τονίζει ότι κανείς δεν...
μπορεί να προδικάσει την πορεία μίας ομάδας, καθώς αυτή ωριμάζει κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Στις σημαντικές απουσίες της αναμέτρησης αυτή του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην κνήμη και θα χάσει το λιγότερο τους πρώτους δύο αγώνες των "Ατζούρι". Ωστόσο, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για τον Λίπι να δοκιμάσει σχήματα και φυσικά το βάθος του πάγκου.
Στον αντίποδα, η Παραγουάη μπορεί παραδοσιακά να απογοητεύει τους φιλάθλους της, καθώς δεν έχει προκριθεί ποτέ στην ιστορία της στον δεύτερο γύρο, αλλά αυτή τη φορά ίσως πετύχει κάποια αναστάτωση. Στα προκριματικά το σύνολο της λατινικής Αμερικής προκρίθηκε ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Βραζιλία, ενώ με τη νίκη που πέτυχε επί της Αργεντινής απέδειξε ότι είναι ικανή για τα πάντα...

Διαιτητής θα είναι ο Μπενίτο Αρχουντία από το Μεξικό και οι πιθανές ενδεκάδες:

ΙΤΑΛΙΑ (Μαρτσέλο Λίπι): Μπουφόν, Τζαμπρότα, Καναβάρο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Μοντολίβο, Ντε Ρόσι, Μαρκίζιο, Ιακουίντα, Τζιλαρντίνο, Ντι Νατάλε.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (Γκεράρντο Μαρτίνο): Βιγιάρ, Μπονέτ, Βερόν, Ντα Σίλβα, Μορέλ, Βέρα, Σαντάνα, Ριβέρος, Τόρες, Σάντα Κρους, Μπάριος.


  todekari

Δεν υπάρχουν σχόλια: