ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Νιγηρία-Νότια Κορέα...21:30 ώρα Ελλάδας


Δυνατή μάχη με στόχο την πρόκριση θα είναι η αυριανή στο «Μόζες Μαμπχίμπα» του Ντέρμπαν, μεταξύ της Νιγηρίας και της Νότιας Κορέας (21:30), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του Μουντιάλ.
Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση. Σε καλύτερη, βέβαια, θέση είναι η Κορέα, η οποία έχει μια νίκη επί της....

Ελλάδας, ενώ η αφρικανική ομάδα δεν έχει άλλα περιθώρια και θέλει μόνο τη νίκη, και ήττα της Ελλάδας από την Αργεντινή, για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο τεχνικός των Αφρικανών, Λαρς Λάγκερμπακ, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σάνι Καϊτά, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ελλάδα, ενώ θα αγωνιστούν κανονικά οι Ταϊβο και Εχιετζίλε, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη πλευρά οι Κορεάτες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΝΙΓΗΡΙΑ (Λαρς Λάγκερμπακ): Ενιέαμα, Σίτου, Οντιάν, Γιόμπο, Ταίβο, Οντεμβίγκιε, Ετούχου, Λούκμαν, Ομπάσι, Αγιεγκμπένι, Μάρτινς.
Ν. ΚΟΡΕΑ (Χουν Γιουνγκ Μο): Σουνγκ Ρίονγκ, Τσα Ντουρι, Γιουνγκ Πιο, Γιονγκ Χιουνγκ, Γιουνγκ Σο, Γιουνγκ Γου, Σουνγκ Γιονγκ, Γι Σονγκ, Τσουνγκ Γιονγκ, Τσου Γιονγκ, Ντονγκ Γκουκ. 

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_1015.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: