ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αυστραλία - Σερβία...(21:30)

Παιχνίδι χωρίς ασφαλή προγνωστικά είναι το σημερινό μεταξύ της Αυστραλίας και της Σερβίας, στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας του Δ' ομίλου του παγκοσμίου κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο «Μμπομπέλα» του Νελσρούιτ (21:30). Η Σερβία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας και είναι σαφώς σε....
καλύτερη θέση από τους Αυστραλούς, οι οποίοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, σχετικά με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι «πλάβι» είναι το θεωρητικό φαβορί, αλλά οι Αυστραλοί θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή των προγνωστικών. Ο τεχνικός της Σερβίας, Ράντομιρ Αντιτς, θα παρατάξει την ομάδα με την ίδια ενδεκάδα, που επικράτησε της Γερμανίας, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πιμ Βέρμπεεκ θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Τιμ Κέιχιλ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ουρουγουανός, Χόρχε Λαριόντα.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων, έχουν ως εξής:

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Πιμ Βέρμπεεκ): Σβάρτσερ, Νιλ, Μποσάμπ, Τσίπερφιλντ, Γουίλκσαϊρ, Μπρεσιάνο, Κουλίνα, Χόλμαν, Εμερτον, Βάλερι, Κέιχιλ.

ΣΕΡΒΙΑ (Ράντομιρ Αντιτς): Στόικοβιτς, Ιβάνοβιτς, Βίντιτς, Λούκοβιτς, Κολάροφ, Κράσιτς, Στάνκοβιτς, Κουζμάνοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Ζίγκιτς, Λάζοβιτς. 

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_1632.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: