ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Χιλή - Ισπανία. (21:30)

Καθοριστικός για την συνέχεια των δύο ομάδων στο Μουντιάλ, είναι ο σημερινός (21:30 ώρα Ελλάδας) αγώνας, που θα γίνει ανάμεσα στην Χιλή και την Ισπανία, στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας για τον 8ο όμιλο του Μουντιάλ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Πρετόρια, με διαιτητή τον Μεξικανό, Μάρκο Ροντρίγκες.
Οι Χιλιανοί που έχουν έξι βαθμούς, θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, αφού εάν δεν ηττηθούν προκρίνονται στους «16» της διοργάνωσης. Υπό προϋποθέσεις και σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του....

αγώνα Ελβετία-Ονδούρα, προκρίνονται και με ήττα, ενώ οι Ισπανοί θέλουν πάση θυσία την νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση.
Ο Μαρτσέλο Μπιέλσα που έχει μάθει τους Χιλιανούς να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουν αποτέλεσμα, θα στηριχθεί και πάλι στο 4-4-2, ωστόσο δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Ματίας Φερνάντες και Κάρλος Καρμόνα. Ο Αλέξις Σάντσες αναμένεται να αναλάβει τις περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, ενώ οι Ισλα, Πόνσε και Βιντάλ θα επιχειρήσουν να οδηγήσουν την ομάδα στον ανασταλτικό τομέα, απέναντι στην καλύτερη μεσαία γραμμή του τουρνουά.
Από την πλευρά του, ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα, με τους Βίγια και Τόρες στην επίθεση, ενώ οι Πουγιόλ, Ινιέστα και Τσάβι, θα αναλάβουν να βγάζουν την ομάδα μπροστά.
Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΧΙΛΗ (Μαρτσέλο Μπιέλσα): Μπράβο, Ισλα, Μέντελ, Πόνσε, Γιάρα, Βιντάλ, Μιγιάρ, Βαλβίντια, Σουάζο, Μποσεζούρ, Σάντσες.
ΙΣΠΑΝΙΑ (Βιθέντε ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Ράμος, Πικέ, Πουγιόλ, Καπντεβίλα, Μπούσκετς, Αλόνσο, Τσάβι, Ινιέστα, Τόρες, Βίγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: