ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ελβετία - Ονδούρα. (21:30)



Mε μοναδικό στόχο την νίκη που θα της επιτρέψει να προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ, η Ελβετία, αντιμετωπίζει σήμερα (21:30 ώρα Ελλάδας) την Ονδούρα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τον 8ο όμιλο της διοργάνωσης. Οι Ευρωπαίοι θα επιδιώξουν να πάρουν το «τρίποντο» και θα.....

περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα της Χιλής με την Ισπανία για να διαπιστώσουν εάν θα περάσουν στην επόμενη φάση.
Ο Οτμαρ Χίτσφελντ που δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Μπεχράμι και τον τραυματία Σεντέρος, θα παρατάξει την ομάδα του με το κλασσικό 4-4-2 και τους Φράι και Νκούφο στην επίθεση, ενώ οι Τσίγκλερ και Μπαρνέτα θα αναλάβουν δημιουργικό ρόλο στην μεσαία γραμμή.
Από την πλευρά του, ο Ρεϊνάλντο Ρουέδα θα στηριχθεί και πάλι στο 4-4-2, δίνοντας οδηγίες στους παίκτες του για άλλη μία αξιοπρεπή εμφάνιση στην κορυφαία διοργάνωση, αφού ελπίδες πρόκρισης δεν υπάρχουν.
Διαιτητής του αγώνα, που θα διεξαχθεί στο Μπλουμφοντέιν, θα είναι ο Αργεντινός, Εκτορ Μπαλντάσι, ενώ οι πιθανές συνθέσεις έχουν ως εξής:
ΕΛΒΕΤΙΑ (Οτμαρ Χίτσφελντ): Μπενάλιο, Γκρίχτινγκ, Μπέργκεν, Λιχτστάινερ, Τσίγκλερ, Μπαρνέτα, Ινλέρ, Χούγκελ, Φερνάντες, Φράι, Νκούφο.
ΟΝΔΟΥΡΑ (Ρεϊνάλντο Ρουέδα): Βαγιαδάρες, Μεντόζα, Τσάβες, Φιγκουερόα, Ιζαγκουϊρε, Αλβάρες, Παλάσιος, Γκουεβάρα, Εσπινόζα, Παβόν, Σουάζο.
http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_5204.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: