ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Ισπανία - Πορτογαλία. (21:30 ώρα Ελλάδας)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένται η αυριανή (21:30 ώρα Ελλάδας) αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πορτογαλία, που θα διεξαχθεί στο Κέιπ Τάουν για τους «16» του Μουντιάλ, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα προημτελικά της διοργάνωσης. Πρόκειται για το ντέρμπι της Ιβηρικής χερσονήσου, στο οποίο παρά το γεγονός ότι οι Ισπανοί είναι το φαβορί, δεν χωρούν ασφαλή προγνωστικά.
Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε που δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Αλμπιόλ, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 και τον Βίγια στην κορυφή της επίθεσης, ενώ λίγο πιό πίσω θα παίξει ο Τόρες. Στην μεσαία γραμμή, που θεωρείται η κορυφαία αυτήν την περίοδο στον κόσμο, δεσπόζει η παρουσία των Μπούσκετς, Τσάβι και Ινιέστα, ενώ.... στην άμυνα η παρουσία του Πουγιόλ και του Κασίγιας αποτελεί εγγύηση.
Ανάλογο σχηματισμό (4-4-2), αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την πλευρά του και ο Κάρλος Κεϊρόζ, που βασίζεται στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία των παικτών του (σ.σ. ακόμη δεν έχουν δεχθεί γκολ) και στις επιθετικές εξάρσεις των Ρονάλντο, Λιέντσον και Μεϊρέλες. Ο Μπρούνο Αλβες και ο Πέπε, θα επιχειρήσουν να αναχαιτίσουν τις επιθετικές προσπάθειες των Ισπανών, ενώ σημαντική βοήθεια αναμένεται από τον Σιμάο Σαμπρόσα, στον δημιουργικό τομέα.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αργεντινός, Εκτορ Μπαλντάσι, ενώ οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων είναι οι εξής:
ΙΣΠΑΝΙΑ (Βθέντε Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Ράμος, Πουγιόλ, Πικέ, Καπντεβίλα, Μπούσκετς, Τσάβι Μαρτίνες, Τσάβι, Ινιέστα, Τόρες, Βίγια.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Κάρλος Κεϊρόζ): Εντουάρντο, Φερέιρα, Αλβες, Καρβάλιο, Κοεντράο, Πέπε, Μεϊρέλες, Τιάγκο, Ρονάλντο, Σαμπρόσα, Λιέντσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: