ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Υπογράφει για 2 χρόνια ο Σάντος»

Σε ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας «A’ Bola» αναφέρεται πως φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ότο Ρεχάγκελ είναι ο Φερνάντο Σάντος. Αναλυτικά: «Ο Ότο Ρεχάγκελ έκλεισε τον κύκλο του στην Ελλάδα και ο αντικαταστάτης του θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Φερνάντο Σάντος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, και τα υπόλοιπα μέλη αποφάσισαν πως δεν θα συνεχίσουν με τον Γερμανό.
Ήδη έχουν αποφασίσει τη θέση του Ρεχάγκελ να πάρει ο Σάντος, τον οποίο σέβονται στην Ελλάδα μετά το έργο που έχει προσφέρει σε ΑΕΚ (δύο φορές), Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Το δημοσίευμα συνεχίζει...... αναφέροντας πως η πρόσκληση στον Σάντος θα γίνει μετά την τελευταία συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας με τον Ότο Ρεχάγκελ.
Στη συνέχεια στον Σάντος θα προταθεί συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, στα οποία δύο χρόνια συμπίπτει και η διεξαγωγή των προκριματικών του EURO 2012.
Ο ίδιος δηλώνει σχετικά με το θέμα: «Δεν έχω μιλήσει με κανένα από την Ελληνική Ομοσπονδία και γι' αυτό δεν μπορώ να μιλήσω για μία κατάσταση που δεν υπάρχει. Αν με προσκαλέσουν τότε σίγουρα θα το σκεφτώ". 

http://todekari.blogspot.com/2010/06/2_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: