ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Συγκλονίζει ο θάνατος του 5χρονου μέσα στο αυτοκίνητο

Συγκλονίζει ο θάνατος του 5χρονου μέσα  στο αυτοκίνητοΣε καρδιακά προβλήματα φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος του άτυχου 5χρονου, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του, στη Λάρνακα, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές.
Όλα έγιναν χθες, όταν ο πατέρας του παιδιού που είναι ορθοπεδικός, όπως κάθε μέρα, ξεκίνησε να πάει στη... δουλειά του, πηγαίνοντας πρώτα τον γιο του στο νηπιαγωγείο.
Όμως στη διαδρομή από το σπίτι προς το σχολείο του μικρού, χτύπησε το τηλέφωνο του γιατρού και τον ενημέρωσαν από την κλινική, όπου εργαζόταν, να πάει γρήγορα γιατί κάποιος ασθενής βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και έπρεπε να χειρουργηθεί αμέσως
Ο γιατρός δεν το σκέφτηκε στιγμή και με την επαγγελματική συνείδηση και την ανθρωπιά που, όπως φαίνεται, τον διέκρινε, έτρεξε να βοηθήσει τον ασθενή συνάνθρωπό του. Άλλαξε πορεία και αντί για το νηπιαγωγείο κατευθύνθηκε αμέσως στην κλινική.
Εκεί όμως, μάλλον από λάθος υπολογισμό της κατάστασης, ο διακεκριμένος ορθοπεδικός, κλείδωσε τον μικρό στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στο χειρουργείο.
Η εγχείρηση ήταν δύσκολη και κράτησε ώρες. Και ο γιατρός αφοσιώθηκε σε αυτήν, ξεχνώντας ότι άφησε το παιδί του κλειδωμένο στο αυτοκίνητο.
Μετά από εννιά ώρες, η μητέρα πήγε στο νηπιαγωγείο να πάρει το παιδί και πληροφορήθηκε ότι ο πεντάχρονος δεν είχε πάει στο σχολείο. Τηλεφώνησε τότε τρομοκρατημένη στον άντρα της, ο οποίος ξαφνιάστηκε και θυμήθηκε ότι είχε αφήσει τον γιο του μέσα στο αυτοκίνητο.
Μιας και ο ίδιος ήταν ακόμα στο χειρουργείο έστειλε μία αναισθησιολόγο να φέρει το παιδί του στο εσωτερικό της κλινικής. Η αναισθησιολόγος βρήκε το παιδί νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο, που ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο. Μάλιστα δίπλα στο παιδάκι ήταν η τσάντα για το νηπιαγωγείο κι ένα άδειο μπουκάλι νερό… Ανέβασε τον μικρό γρήγορα πάνω στο νοσοκομείο, όμως ήδη ήταν πολύ αργά. Δεν μπορούσαν να τον επαναφέρουν με τίποτα.
Ο πατέρας και η μάνα, είναι συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι από το γεγονός, και επιθυμία τους είναι η κηδεία του γιου τους που θα πραγματοποιηθεί σήμερα να μην καλυφθεί από τα μέσα. Θέλουν να είναι μόνοι τους αυτή την στιγμή του αποχαιρετισμού…
Ο πατέρας, θα καταθέσει μετά την κηδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: