ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου «Η Ενωση»

Με δύναμη από την Κοζάνη
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου «Η Ενωση», δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια χάρη στο όραμα του προέδρου Δημητρίου Κοσμίδη να δώσει αγωνιστικές ευκαιρίες στα παιδιά που ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο και ζουν σε μικρά χωριά, όπου οι υποδομές λείπουν και οι δυνατότητες ανέλιξης είναι ελάχιστες, να ασχοληθούν με το αγαπημένο άθλημα τους, να διδαχτούν τα μυστικά της μπάλας από...
έμπειρους προπονητές. Στη συνέχεια να στελεχώσουν ομάδες που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ στα ταλέντα που ξεχωρίζουν, να δοθεί η  ευκαιρία μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας.
Η Α.Π.Β. «Η Ενωση», συνεχίζει την ανοδική της πορεία και το εγχείρημα αυτό αγκαλιάζεται καθημερινά από ακόμη περισσότερα παιδιά από όλη την επαρχία Βοΐου. Τα τμήματα της ομάδας πλαισιώνουν περισσότερα από 100 παιδιά που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους.
Συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η Α.Π.Β. «Η Ενωση», είναι συνεργαζόμενη με τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο ραγδαία εξελισσόμενο δίκτυο Football Prints PAOK Academy. Πρόσφατα αγωνίστηκε με τις Ελπίδες τις Ξάνθης στο pregame show που προσφέρει ο Δικέφαλος στους φιλάθλους της Τούμπας, πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καβάλα, (11.04.2010)  για την προτελευταία αγωνιστική της super league σε αγώνα επίδειξης.
Η Α.Π.Β. «Η Ενωση», διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και είναι άριστα εξοπλισμένη με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.
Οι γυμναστές - προπονητές της Ακαδημίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο που έχουν αναλάβει τα τμήματα της ομάδας είναι οι Σάκης Χασιώτης και Βασίλης Σαμαράς. Επίσης συνεργάζονται η Ντίνα Κολούσια ο Τάσος Ροβυθάκης και ο Χρήστος Συναρείδης.
Η καθημερινή παρουσία ιατρού στις προπονήσεις και σχολικού τροχονόμου για την ασφαλή προσέλευση των παιδιών στο γήπεδο της Νεάπολης Κοζάνης, όπου είναι η έδρα της ακαδημίας, συμπληρώνουν το ανθρώπινο δυναμικό και τις βασικές υλικοτεχνικές υποδομές, ενώ χρησιμοποιούνται και τα γήπεδα Καλονερίου και Τσοτυλίου, αφού πολλά παιδιά της ακαδημίας προέρχονται από αυτές τις περιοχές.

«Η ακαδημία κάνει στην ουσία πράξη το όνομα της «ΕΝΩΣΗ», αφού έχει καταφέρει να συνενώσει την επαρχία Βοΐου στον αθλητικό τομέα και αναδεικνύει καθημερινά τις δυνατότητες πού υπάρχουν στις τοπικές κοινωνίες για ανάπτυξη και συνεργασία», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Κοσμίδης.
 
 
INFO
Ακαδημία Βοΐου "Ενωση"
Εδρα την Νεάπολη Κοζάνης
Πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Κοσμίδης
Τεχνικός υπεύθυνος ο Αθανάσιος Χασιώτης.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 24680 23562 begin_of_the_skype_highlighting              24680 23562      end_of_the_skype_highlighting & 6944 592 080 begin_of_the_skype_highlighting              6944 592 080      end_of_the_skype_highlighting

Δεν υπάρχουν σχόλια: