ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Τον «ξήλωσαν» για το γαμήλιο πάρτι στο «Αβέρωφ»



  
Την απόλυση του διευθυντή του θωρηκτού

«Αβέρωφ» αποφάσισε η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού, μετά την αποκάλυψη ότι το ιστορικό θωρηκτό χρησιμοποιήθηκε για το γαμήλιο πάρτι του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.....

(Γ.Ε.Ν.), «με απόφαση του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου απολύθηκε ο μόνιμος εξ εφέδρων Αρχιπλοίαρχος Ε. Γαβαλάς ΠΝ, που ασκούσε από το 2008 τα καθήκοντα του Διευθυντή Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Γ. Αβέρωφ».

Το πάρτι διοργανώθηκε μέσα στο θωρηκτό «Αβέρωφ», που σήμερα λειτουργεί ως πλωτό μουσείο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Σε προηγούμενη ανακοίνωσή του, το Γ.Ε.Ν. ανέφερε πως «είχε ενημερωθεί ότι επί του ΠΝΜ Γ. Αβέρωφ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 10 Ιουνίου εκδήλωση για την ολοκλήρωση των "Ποσειδωνίων 2010", τη διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει ναυτιλιακή εταιρεία. Για το λόγο αυτό άλλωστε το ΓΕΝ προχώρησε στην παραχώρησή του».

Το θέμα έλαβε και πολιτικές διαστάσεις, με τη Νέα Δημοκρατία να υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή της, ότι «αποτελεί βαρύ ατόπημα που εκθέτει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας η παραχώρηση του ιστορικού θωρηκτού “Αβέρωφ” για εξεζητημένες ιδιωτικές κοινωνικές εκδηλώσεις, που προσβάλλουν βάναυσα την ιστορικότητα και τη σημασία του ζωντανού αυτού μνημείου».

πηγή Τα Νέα

ΣΧΟΛΙΟ
Ευτυχώς κάτω από την κατακραυγή της κοινής γνώμης αντέδρασε το Πολεμικό Ναυτικό στο αίσχος.
Μια εκδήλωση που μόνο ντροπή μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε και που μόνο από Τούρκους θα την περιμέναμε που έχουν κάνει καλιστεία στην Αγία Σοφία και μπαράκια διάφορες εκκλησίες της Μικράς Ασίας και της Β. Κύπρου!!!
Το επόμενο θα ήταν να δούμε να γυρίζονται οι τσόντες της Ντούβλη και της Αλεξανδράτου στο σπίτι του Παύλου Μελά......

Ευτχώς πάντως που αντέδρασε το ίδιο το Πολεμικό μας Ναυτικό γιατί αν περιμένουμε από το κατάπτυστο κράτος και την κυβέρνηση αυτοί θα παραχωρούσαν για την εκδήλωση ακόμα και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης!!!!

Πάντως κάτι καλό θα βγεί τελικά από αυτήν την ιστορία ο απολυθής Αρχιπλοίαρχος μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ΠΑΣΟΚ και μπορεί στο μέλλον να τον δούμε και Υπουργό Εθνικής Αμύνης. Κάτι τέτοιοι χρειάζονται στον ΓΑΠ και νομίζω ότι σίγουρα θα βρεί "στέγη" ο πρώην αρχιπλοίαρχος........ 

http://koukfamily.blogspot.com/2010/06/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: