ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Τριαντάλεπτο σόου πριν την έναρξη των αγώνων

Οι μπάλες των Παγκοσμίων Κυπέλλων Φαντασμαγορική από κάθε άποψη θα είναι η 30λεπτη τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, δύο ώρες πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης ανάμεσα στην εθνική της διοργανώτριας χώρας και του Μεξικού (17:00).
Εκατοντάδες χορευτές, μουσικοί και άλλοι συμμετέχοντες (συνολικά 1.581 άτομα) έκαναν σήμερα τις τελευταίες πρόβες για τη σημερινή τελετή, την οποία θα...


παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε 215 χώρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ. Η τελετή έναρξης θα διεξαχθεί στο εντυπωσιακό "Soccer City" του Γιοχάνεσμπουργκ και κεντρικό θέμα της θα είναι το "καλωσήλθατε στο σπίτι του κόσμου".

Σόου στην τελετή έναρξης  Ο νικητής των βραβείων Grammy. Αρ Κέλι, θα παρουσιάσει το κεντρικό τραγούδι με τίτλο "Σημάδι της Νίκης", με ένα τοπικό συγκρότημα να τον συνοδεύει. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της οργανωτικής επιτροπής τόνισε ότι "... η συμμετοχή μου στο γεγονός είναι το μεγαλύτερο πράγμα, με το οποίο έχω ασχοληθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: