ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τι ζέστη και μουντιάλ......ΗΡΑ !!!!!!!!

Αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες, Μουντιάλ και άλλα... ανούσια πράγματα μπροστά στην αγάπη της ομάδας τους, οι φίλοι του Ηρακλή έδωσαν πάλι το στίγμα τους στην Θεσσαλονίκη και έδειξαν πως δεν τα παρατάνε για κανένα λόγο. Με αφετηρία και τερματισμό το Ιβανώφειο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο πορεία πλήθους οπαδών του Ηρακλή σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Κίνηση ενταγμένη στο γενικότερο πλαίσιο κινητοποιήσεων που..... συντόνισαν το τελευταίο διάστημα οι "κυανόλευκοι", προκειμένου ο σύλλογος να αποφύγει τον κίνδυνο υποβιβασμού από τη Σούπερ Λίγκα.
Ύστατο ραντεβού των υποστηρικτών του "Γηραιού" για ανάλογη πρακτική έχει οριστεί για αύριο το μεσημέρι, όταν και θα εκδικαστεί η έφεση που κατατέθηκε κατά της πρωτόδικης απόφασης για την απόρριψη του φακέλου της ΠΑΕ από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Η πορεία ξεκίνησε από το Ιβανώφειο και την οδό Αγίου Δημητρίου στις 20:45 και κατευθύνθηκε αρχικά προς τα Πανεπιστήμια με το σύνθημα που κυριαρχούσε να ήταν: "η χώρα θα καεί τον Ηρακλή αν ρίξετε στη Β' Εθνική" όπως και για μία ακόμη φορά σε βάρος του Αντώνη Ρέμου.

Επόμενος σταθμός της η οδός Εγνατία, με την Αστυνομία να είχε κλείσει το ρεύμα της από τα δυτικά προς τα ανατολικά πάνω από μισή ώρα πριν (σ.σ. περίπου στις 20:30) για να ακολουθήσει κατεύθυνση προς την οδό Τσιμισκή, από την Εθνικής Αμύνης, την οποία και έκλεισαν.

Περίπου στις 22:00 η πορεία έχει φθάσει στο ύψος της οδού Βενιζέλου και αρχίζει να αφήνει πλέον την Τσιμισκή κατευθυνόμενη προς τα πάνω και την Εγνατία με τα μηχανάκια που την οδηγούν να δείχνουν τον δρόμο στους υπόλοιπους.

Ένα τέταρτο μετά, στις 22:15, η πορεία έχει φθάσει στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης όπου παρέμεινε μέχρι τις 22:30 χωρίς οι φίλαθλοι του Ηρακλή να σταματάνε να φωνάζουν τα συνθήματά τους για να ξεκινήσουν και πάλι με τελικό σταθμό τους από την οδό Αγίου Δημητρίου το Ιβανώφειο αναμένοντας πλέον την αυριανή εκδίκαση της έφεσης.

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_9041.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: