ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Γκάνα-Αυστραλία


Δυνατή μονομαχία θα είναι η σημερινή μεταξύ της Γκάνας και της Αυστραλίας, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του Δ' ομίλου του παγκοσμίου κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο «Ρόγιαλ Μπαφόκενγκ» του Ράστενμπουργκ (17:00). Η Γκάνα προέρχεται από τη νίκη (1-0) επί της Σερβίας και είναι σαφώς σε καλύτερη θέση από τους Αυστραλούς, οι οποίοι στην πρεμιέρα γνώρισαν την ήττα από τη....

Γερμανία (4-0) και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, σχετικά με την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Αφρικανοί είναι το θεωρητικό φαβορί, αλλά οι Αυστραλοί θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή των προγνωστικών. Ο τεχνικός της Γκάνας, Μίλοβαν Ράγιεβατς, θα έχει στην διάθεση του τον Σούλεϊ Μουντάρι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ από την άλλη πλευρά ο Χάρι Κίουελ θα πάρει την θέση του Τιμ Κέιχιλ, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με την Γερμανία. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός, Ρομπέρτο Ροσέτι.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων, έχουν ως εξής:

ΓΚΑΝΑ (Μίλοβαν Ράγιεβατς): Κίνγκσον, Πάντσιλ, Μενσά, Βορσά, Σαρπέι, Ανάν, Μουντάρι, Αγιου, Μπόατενγκ, Γκιάν, Ταγκόε.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Πιμ Βέρμπεεκ): Σβάρτσερ, Νιλ, Μουρ, Τσίπερφιλντ, Γουίλκσαϊρ, Μπρεσιάνο, Κουλίνα, Γκρέλα, Εμερτον, Κίουελ, Κένεντι.

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_2744.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: