ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ολλανδία-Ιαπωνία


Με στόχο την νίκη που θα τις φέρει στους «16» του Μουντιάλ, αναμετρώνται σήμερα (14:30 ώρα Ελλάδας) η Ολλανδία με την Ιαπωνία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ντέρμπαν και με δεχομένο ότι οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου, το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό την πρόκριση στην.....

επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «οράνιε» που προέρχονται από το 2-0 σε βάρος της Δανίας, θα επιδιώξουν να πάρουν την νίκη προκριμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση το ταχύτερο δυνατό. Ο Μπερτ Φαν Μαρβικ θα στηριχθεί και πάλι στο 4-5-1 που μετατρέπεται σε 4-3-3 με κορυφή στην επίθεση τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και στις πτέρυγες τους Σνάιντερ και Φαν Ντερ Φάαρτ.

Από την πλευρά του, ο Τακέσι Οκάντα θα παρατάξει τους Ασιάτες με ενισχυμένο κέντρο (4-5-1) και προωθημένο τον Χόντα, προκειμένου να εγκλωβίσουν την ανάπτυξη των Ολλανδών και να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να βάλουν σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπερτ Φαν Μάρβικ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βίελ, Χέιτινγκα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνχορστ, Κάιτ, Φαν Μπόμελ, Σνάιντερ, Ντε Γιονγκ, Φαν Ντερ Φάαρτ, Φαν Πέρσι.

ΙΑΠΩΝΙΑ (Τακέσι Οκάντα): Καβασίμα, Αμπε, Νακαζάουα, Τούλιο, Κομάνο, Ναγκατόμο, Οκούμπο, Εντο, Χασέμπε, Ματσούι, Χόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: