ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Έκλεισαν τα Τέμπη οι οπαδοί του Ηρακλή - εκτροπές στην κυκλοφορία

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, λόγω κινητοποιήσεων οπαδών τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας (Ηρακλή) στην κοιλάδα των Τεμπών, κατά τις ώρες 15:30- 20:30 σήμερα (06-06-2010) θα γίνονται από ρυθμιστές τροχονόμους οι παρακάτω εκτροπές κυκλοφορίας σε αυτοκίνητα που κινούνται στην Εθνική Οδό Π.Α.Θ.Ε.:
  • Λεωφορεία και φορτηγά αυτοκίνητα άνω των 3,5 τόνων που κινούνται προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδίου και ακολούθως μέσω Εγνατίας οδού και Ε. Ο. Κοζάνης - Ελασσόνας - Τυρνάβου – Αμπελώνα - Γυρτώνης θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον κόμβο Γυρτώνης.  
  • ΙΧΕ αυτοκίνητα που κινούνται προς Αθήνα, θα εκτρέπονται είτε στην παραπάνω διαδρομή, είτε από κόμβο Κορινού Πιερίας και μέσω Αγίου Δημητρίου - Ε. Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου - Αμπελώνων θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από κόμβο Γυρτώνης. 
  • Αντίστοιχα, τα λεωφορεία και φορτηγά άνω των 3,5 τόνων που κινούνται προς Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται από κόμβο Γυρτώνης και ακολούθως μέσω  Επ. οδού Γυρτώνης – Αμπελώνα - Τυρνάβου  – Ελασσόνας – Κοζάνης - Εγνατίας οδού θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον κόμβο Κλειδίου.
  • ΙΧΕ αυτοκίνητα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται είτε στην παραπάνω διαδρομή, είτε από κόμβο Γυρτώνης και ακολούθως μέσω Επ. οδού Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας - Μ. Ευθεροχωρίου - Αγίου Δημητρίου και μέσω κόμβου Κορινού θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.
Σε περίπτωση τροποποίησης του προγράμματος των κινητοποιήσεων ανάλογες θα είναι και οι αλλαγές στις εκτροπές της κυκλοφορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: