ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Εθνική: Με Αβραάμ και... Πιλάβιο

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες στο Πολοκουάνε δεν μπορούν να... σβήσουν την κάψα των διεθνών εν όψει Αργεντινής. Προπονήθηκε και παίζει ο Παπαδόπουλος. Ντόπες στους διεθνείς και από τον Σοφοκλή Πιλάβιο.
Οι διεθνείς γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς σε σχέση με τις..... προηγούμενες ημέρες αλλά κάτω από αρκετό κρύο, καθώς οι κλιματολογικές συνθήκες στο Πολοκουάνε, ειδικά το βράδυ, θυμίζουν έντονα όσα συνάντησε η εθνική στο Μπλουμφοντέιν. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που χθες δεν είχε προπονηθεί για προληπτικούς λόγους, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο μοναδικός που έκανε ατομική προπόνηση ήταν ο Πρίττας, λόγω του γνωστού προβλήματος με τους προσαγωγούς του. Έτσι, ο Ότο Ρεχάγκελ δεν αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στην «αλμπισελέστε».

Ο Γερμανός τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει τον Παπασταθόπουλο ή τον Πατσατζόγλου πάνω στον Μέσι αλλά να διατηρήσει ταυτόχρονα τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, με τον Μόρα να παίρνει θέση βασικού σε αυτή την περίπτωση και η διάταξη να μετατρέπεται σε 5-4-1, με τον Σαλπιγγίδη μοναδικό επιθετικό.

Στην προπόνηση παρέστη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, που ήταν αρκετά ευδιάθετος και μίλησε με τον Τάκη Φύσσα κι κάποιους παίκτες πριν από την έναρξή της. Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αναμένεται να συνδράμουν και πάλι αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι, περισσότεροι ίσως και από τον αγώνα κατά της Νιγηρίας.

Το Πολοκουάνε βρίσκεται κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ, που αποτελεί οδικό κόμβο, και διευκολύνει τις μετακινήσεις. Όπως υπολογίζεται, το παρόν θα δώσουν περίπου 5.000 Έλληνες φίλαθλοι.

Εν τω μεταξύ, κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο που κατέλυσε, η αποστολή της εθνικής έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους ντόπιους και τους υπαλλήλους, οι οποίοι ευχήθηκαν στους διεθνείς «καλή επιτυχία».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: