ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Πιλάβιος: Εχουμε καταλήξει στη διάδοχη κατάσταση

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή της εθνικής στην Ελλάδα μετά την «περιπέτεια» της Νότιας Αφρικής ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος ουσιαστικά επιβεβαίωσε την ετοιμότητα της ομοσπονδίας για τη διάδοχη κατάσταση στον...... πάγκο της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004.
«Εχουμε πάρει την απόφασή μας, έχουμε καταλήξει στη διάδοχη κατάσταση και ήδη έχουμε κάνει κάποιες πρώτες επαφές», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και συμπλήρωσε: «Σήμερα έγινε ένα άτυπο συμβούλιο επί αφρικανικού εδάφους, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί στην Ελλάδα, σε κανονικό Δ.Σ.», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πιλάβιος.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν σκέψεις αξιοποίησης του Οτο Ρεχάγκελ σε άλλο πόστο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε ότι ακόμη δεν έχει γίνει ο απολογισμός και η συνολική αποτίμηση του έργου του Γερμανού προπονητή. «Φεύγουμε με ανάμικτα συναισθήματα από τη Νότια Αφρική, θεωρώ επιτυχημένη την παρουσία της εθνικής», κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Η αποστολή της εθνικής είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει από τη Νότια Αφρική μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας).

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: