ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Αγωνία μέχρι την Τετάρτη στον Ηρακλή

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου κρίνεται το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, αφού τότε, στις 2:30 μ.μ. θα εκδικαστεί η έφεση που κατέθεσαν οι «κυανόλευκοι» στην απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ για απόρριψη του σχετικού φακέλου δικαιολογητικών των... Θεσσαλονικέων.
Μέχρι τότε οι κινητοποιήσεις του κόσμου θα συνεχιστούν, ενώ οι διοικούντες του Ηρακλή εξέφραζαν και σήμερα την απορία τους γιατί δεν τους κοινοποιούνται τα ονόματα της δευτεροβάθμιας επιτροπής που θα κρίνει την υπόθεση, κάτι που "μεγαλώνει" την ανησυχία τους για την τελική έκβαση της υπόθεσης.Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας να ενημερωθούν για τη σύνθεση της τριμελούς επιτροπής που θα εκδικάσει την έφεση, καθώς έχουν στείλει σχετική εξώδικο στην ΕΠΟ.
Δηλώσεις συμπαράστασης από οπαδούς: Παναιτωλικού και  Λεβαδειακού
Ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα των φιλάθλων του Ηρακλή εξέδωσαν οι οπαδοί του Παναιτωλικού "Warriors", οι οποίοι καλούν με αυτήν την διοίκηση της ομάδας τους να μην καταθέσουν φάκελο αδειοδότησης, για να μην διεκδικήσουν τις πιθανότητες ανόδου έναντι του Ηρακλή.
Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσαν πρόσφατα και οι οπαδοί του Λεβαδειακού.
seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια: