ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ευχές από τον ΠΣΑΠ στην εθνική

Aθήνα
Διπλή επιστολή προς την εθνική από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με την υπογραφή του Στέλιου Γιαννακόπουλου. Ο πρώην διεθνής απευθύνεται αρχικά στον αρχηγό της «γαλανόλευκης», Γιώργο Καραγκούνη, ζητώντας του να μεταφέρει τις ευχές όλων, δείχνοντας συμπαράσταση και πίστη, ενώ η δεύτερη είναι πιο....
προσωπικού χαρακτήρα και αφορά τον Ότο Ρεχάγκελ.

Η επιστολή του ΠΣΑΠ προς τους διεθνείς

«Φίλε Γιώργο,

Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές περιμένουμε με αγωνία αλλά και με ανυπομονησία το ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδος στις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής. Ο Π.Σ.Α.Π. είναι σταθερά κι αμετακίνητα στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας και υποστηρίζει τις προσπάθειες των διεθνών ποδοσφαιριστών μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρετε το καλύτερο δυνατό κι ότι θα εκπροσωπήσετε ιδανικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τα εθνικά μας χρώματα.

Η συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί ξεχωριστή κι ιδιαίτερη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι είναι μία επιβεβαίωση της αξίας, της ποιότητας και της αφοσίωσης των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Η διάκριση στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής είναι μέσα στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών της Εθνικής μας ομάδας. Δε σας το κρύβω ότι σας ζηλεύω. Πολύ θα ήθελα να είμαι μαζί σας, μέσα στο γήπεδο. Ζήσαμε μαζί με αρκετούς εσάς την αξέχαστη και μαγευτική εμπειρία της διαδρομής και της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004 στην Πορτογαλία.

Πιστεύω ότι θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε χαρές στη Νότια Αφρική όπου θα κάνετε και πάλι υπερήφανους όλους τους Έλληνες και κυρίως τους ομογενείς που θα είναι δίπλα σας και θα περιμένουν να σας χαρίσουν το ζεστό κι αυθόρμητο χειροκρότημα τους.

Προέχει να ευχαριστηθείτε το παιχνίδι, να χαρείτε την παρουσία σας ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου και να δείτε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Σας εύχομαι νίκη στην πρεμιέρα με την Νότια Κορέα. Αυτή η Εθνική ομάδα άλλωστε έχει αποδείξει ότι είναι ικανή γι' όλα. Μπορείτε τα πάντα και δικαιούστε την αγάπη και την συμπαράσταση όλων μας.

Με το σπαθί σας, άλλωστε, τα κερδίσατε όλα. Και να ξέρετε ότι εκατομμύρια ελληνικές καρδιές χτυπούν γι' εσάς και μαζί με εσάς στη Νότια Αφρική. Σε παρακαλώ να μεταφέρεις τις ευχές του Π.Σ.Α.Π. σε όλα τα παιδιά.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Στέλιος Γιαννακόπουλος».

Το μήνυμα στον Ρεχάγκελ

«Αγαπητέ Ότο,

Σε αυτή την όμορφη περιπέτεια που ξεκινά για την Εθνική μας ομάδα στη Νότια Αφρική, όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι δίπλα σε εσένα και στους διεθνείς μας και εύχονται να καταφέρει η Ελλάδα ότι καλύτερο μπορεί να πετύχει.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στηρίζει την προσπάθεια σας κι έχετε τις ευχές από όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές κι από εμένα προσωπικά.

Θα μου επιτρέψεις να απευθυνθώ σε εσένα και σε προσωπικό ύφος. Πολύ θα ήθελα να είμαι και πάλι κάτω από τις οδηγίες σου και να απολάμβανα αυτό το φανταστικό ποδοσφαιρικό ταξίδι μαζί με τους συμπαίκτες μου.

Είσαι ο καλύτερος και το έχεις αποδείξει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Πιστεύουμε σε εσένα και στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας και ξέρουμε ότι κι αυτή τη φορά θα κάνεις ότι μπορείς ώστε να πετύχεις την υπέρβαση με την Ελλάδα.

Καλή επιτυχία στην πρεμιέρα με την Νότια Κορέα αλλά και σε όλη τη διοργάνωση που πιστεύουμε ότι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Εθνική μας ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: