ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ψάχνεται για... πορτιέρο ο Ολυμπιακός

Στα διοικητικά του Ολυμπιακού τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, κάτι που συμβαίνει και με το θέμα του προπονητή. Και μέσα σ' όλα αυτά βάλτε και την μεταγραφική ενίσχυση που δεν έχει ξεκινήσει, την στιγμή μάλιστα που η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει. Πάντως ένα από τα πολλά θέματα που... καίνε τους Πειραιώτες είναι η... απόκτηση τερματοφύλακα.
Η θέση του άσου είναι πολύ πιθανόν να μείνει άδεια το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στην απόφαση του Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο έμπειρος πορτιέρο δεν έχει ανακοινώσει αν του χρόνου θα παίζει ποδόσφαιρο (αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες), ενώ πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τους Πάρντο, Παναγόπουλο και Κόβατς.

Υπάρχει λοιπόν περίπτωση, το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός να μείνει δίχως κανέναν τερματοφύλακα, αφού τελειώνουν τα συμβόλαια και των τεσσάρων που ανήκουν στην πρώτη ομάδα.

Στο μεγάλο Λιμάνι περιμένουν με... αγωνία την απάντηση του Αντώνη Νικοπολίδη, όμως εξετάζουν και διάφορες περιπτώσεις, αφού ακόμη κι αν ο Έλληνας τερματοφύλακας απαντήσει θετικά, είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός γκολκίπερ.

Ο 39χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με ανθρώπους της ΠΑΕ προκειμένου να ανακοινώσει την απόφασή του, όμως οι πιθανότητες να τον βλέπουμε και την επόμενη σεζόν με την φόρμα του Ολυμπιακού και τα γάντια είναι ελάχιστες.

Κατά τ' άλλα, υπάρχουν και οι Πάρντο, Παναγόπουλος και Κόβατς. Ο Ισπανός δεν έπεισε φέτος με τις εμφανίσεις του, όμως ακόμη οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα τον αποκτήσουν από την Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Σ' ότι αφορά στον Λεωνίδα Παναγόπουλο, όλα δείχνουν πως θα μείνει στο μεγάλο Λιμάνι, αφού ακόμη δεν έχει πάρει ευκαιρίες, προέρχεται από τις ακαδημίες και στην διοίκηση θέλουν να τον εμπιστευθούν.

Όσο για τον Πάβελ Κόβατς, θα πρέπει ήδη να έχει αρχίσει να μαζεύει τις βαλίτσες του, αφού μόνο με θαύμα θα μείνει στο μεγάλο Λιμάνι. Ή μάλλον ούτε με θαύμα.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, οι Πειραιώτες έχουν αρχίσει ήδη την αναζήτηση και ο Μίχαελ Γκσπούρνινγκ είναι ένα από τα φαβορί να φορέσει τα "ερυθρόλευκα".

Ο Αυστριακός γκολκίπερ είναι από τους σταθερά καλούς τερματοφύλακες της Superleague τα τελευταία χρόνια και είναι λογικό οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού να τον έχουν στην λίστα τους.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να δούμε τον 29χρονο τερματοφύλακα τις επόμενες σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού. Άλλωστε είναι μια φθηνή και καλή λύση που έχει αρκετές πιθανότητες να πιάσει.
http://www.sport24.gr/html/ent/626/ent.365626.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: