ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Εγκαταλείπει την ενεργό δράση ο Λαμπριάκος

«Τίτλοι τέλους» για τον Σταύρο Λαμπριάκο. 
 Ο Έλληνας επιθετικός, με σημερινή του ανακοίνωσε αναφέρει ότι σταματάει την ενεργό δράση, δεν αποκλείει ωστόσο να ασχοληθεί με την ομάδα του Άρη από κάποιο διαφορετικό πόστο. Η ανακοίνωση του Λαμπριάκου:
Αρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου
"Για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή έρχεται η στιγμή που πρέπει να πάρει την καθοριστική απόφαση να βάλει ένα τέλος στην καριέρα του. Πιστεύω ότι για μένα αυτή η στιγμή ήρθε και φυσικά δεν θα μπορούσα να κρεμάσω την φανέλα σε καμία άλλη ομάδα εκτός του Αρη. Πρώτιστα θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και.....

ιδιαίτερα στην σύζυγο μου, που ήταν δίπλα μου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Από τα τμήματα υποδομής του Αρη μέχρι και την χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες των διοικήσεων τόσο του Αρη, όσο και του Απόλλωνα Αθηνών και της Ξάνθης. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και γενικότερα υπαλλήλους των ομάδων με τους οποίους συνεργάστηκα. Σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκα προσπάθησα να τιμήσω την φανέλα που φορούσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς και τους φιλάθλους όλων των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκα, αλλά πάνω από όλα τον κόσμο του Αρη. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψα ότι αποτελώ κι εγώ κομμάτι αυτού του κόσμου και πως πάντα για μένα στο μυαλό μου θα βρίσκεται ένα σύνθημα: `Αρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου`».
http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_4568.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: