ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Τρίτος ο Θρύλος!

Ύστερα από τη διακοπή ενός μήνα οι κινητήρες των μονοθεσίων της superleague formula ζεστάθηκαν ξανά. Ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος, φιλοξενείται στην Ιβηρική χερσόνησο και πιο συγκεκριμένα στην πίστα Χαράμα. Την πολύ καλή απόδοση του διατήρησε για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός, ο οποίος αύριο θα εκκινήσει από την τρίτη θέση, στον πρώτο από τους τρεις αγώνες.
Πολύ καλή ήταν η προσπάθεια του πιλότου της πειραϊκής ομάδας, Κρις Βαν Ντερ Ντριφτ, παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που έτρεξε στη.... συγκεκριμένη πίστα. Το μονοθέσιο του Ολυμπιακού, κληρώθηκε στο ίδιο γκρουπ με τις : Ατλέντικο, Σεβίλλη, Άντερλεχτ, Ρόμα, Λυών, Φλαμένκο, Λίβερπουλ, Κορίνθιανς και Γκουάν, με τον Ντριφτ να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, περνώντας στην επόμενη φάση.

Τα καλά αποτελέσματα ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει και το εμπόδιο της Λυών για τη φάση των οχτώ. Τον πιλότο του Ολυμπιακού σταμάτησε η Μίλαν στον ημιτελικό. Ωστόσο, μόνο ικανοποίηση μπορεί να προκαλέσει η τρίτη θέση, με τον Ντριφτ να έχει θέσει από σήμερα τις βάσεις για τη διεκδίκηση ενός ακόμη βάθρου.

Από την πολ ποζίσιον στον πρώτο αγώνα θα εκκινήσει η Γκουάν, η οποία στον τελικό κατάφερε να κάνει καλύτερο χρόνο από τη Μίλαν, η οποία θα εκκινήσει από τη δεύτερη θέση.

Ο Ολυμπιακός, ύστερα από τα πολύ καλά αποτελέσματα των τριών πρώτων αγώνων βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, 99 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τότεναμ.
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια: