ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Οριστικό αντίο από Κ. Παπαδόπουλο

Η πρόταση της Σάλκε για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ήρθε και σε πρώτη φάση ικανοποιεί τον Ολυμπιακό. Έτσι ο νεαρός αμυντικός αποχαιρετά το λιμάνι για να συνεχίσει την καριέρα του στην γερμανική ομάδα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που έχουν καταθέσει οι Γερμανοί για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο είναι πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Όπως προέκυψε από τον... Ολυμπιακό οι διοικούντες την ομάδα την θεωρούν μία ιδιαίτερα καλή πρόταση και παρότι θα γίνουν κάποιες επαφές πρόκειται ν' ανάψουν το... πράσινο φως για την μεταγραφή του 18χρονου διεθνούς αμυντικού στην Σάλκε.

Σε καλό δρόμο του Γιέστε, αντιπρόταση για Μιραλάς

Εκτός αυτού στα γραφεία του Ολυμπιακού έφτασαν σήμερα δύο αντιπροτάσεις. Η μία είναι από τον Φραντσίσκο Γιέστε, που δεν απέχει και πολύ από την αρχική πρόταση που έχει κάνει ο πειραϊκός σύλλογος (ο Γιέστε ζητά 1,5 εκατ. και ο Ολυμπιακός δίνει 1 εκατ. ευρώ). Στο λιμάνι θεωρούν πως η περίπτωση του Ισπανού άσου είναι πλέον σε καλό δρόμο.

Επίσης υπήρξε αντιπρόταση για τον Κέβιν Μιραλάς. Από την μεριά του ο Ολυμπιακός έχει την διάθεση να κάνει οποισδήποτε νέες διαπραγματεύσεις για να μπορέσει να διασφαλίσει τον δανεισμό του παίκτη. Ο Βέλγος άσος θέλει 950 χιλ. ευρώ την ώρα που η ελληνική ομάδα δίνει 800 χιλ. ευρώ. Όπως και να 'χει στο λιμάνι θα παλέψουν σκληρά και για τους δύο παίκτες...

todekari

Δεν υπάρχουν σχόλια: