ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ







Στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Πολίχνης (πίσω από το μνημείο του Πόντιου Αγωνιστή) θα πραγματοποιηθούν φέτος οι διήμερες εκδηλώσεις του συλλόγου την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010, με ώρα έναρξης 20:30.

Καλούμε όλους τους φίλους της ποντιακής παράδοσης, τους φίλους του συλλόγου και τους συνδημότες μας, σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι, στο πανέμορφο και γραφικό δημοτικό μας πάρκο.

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου θα φιλοξενήσουμε το χορευτικό του συλλόγου "Μακεδονία" Ευκαρπίας, και θα ακολουθήσει γλέντι με τους αδελφούς Ιωαννίδη και τον Στάθη Πορφυρίδη στο τραγούδι και την λύρα, τον Παντελή Κυρκενίδη στο αγγείο, τον Κώστα Ζώη στο νταούλι και τον Δημήτρη Λυπηρίδη στα πλήκτρα.
Το Σάββατο 25 Ιουνίου θα φιλοξενήσουμε το χορευτικό του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου - Κορδελιού, ενώ τη σκυτάλη για την υπόλοιπη βραδιά θα παραλάβουν οι: Μπάμπης Ιορδανίδης και Στέργιος Ζιμπιλιάδης στο τραγούδι, Ανδρέας Κουγιουμτζίδης και.... Σάββας Φερενίδης στη λύρα, Κλεάνθης Σιαμλίδης στο νταούλι και Ηλίας Ρακόπουλος στα πλήκτρα.

Και τις δύο ημέρες θα παρουσιαστούν χορευτικά της Ένωσης Ποντίων Πολίχνης.
Πρόγραμμα Παρασκευής

20:30 Καλωσόρισμα - Χαιρετισμοί
21:00 Σωματείο Ένωση Κατοίκων Οικισμού Εργατικών Κατοικιών "Μακεδονία" Ευκαρπίας
21:30 Τραγούδια και χοροί από τη Μακεδονία
22:00 Ποντιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα
22:30 Βασικό χορευτικό τμήμα Ένωσης Ποντίων Πολίχνης
23:00 Ποντιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Γιώργος Ιωαννίδης (τραγούδι), Στάθης Πορφυρίδης (λύρα-τραγούδι)Πελαγία Τσοπουζίδου (λύρα), Παντελής Κυρκενίδης (αγγείο), Κλεάνθης Σιαμλίδης (νταούλι), Δημήτρης Λυπιρίδης (αρμόνιο), Γιώργος Παντελίδης (ντραμς)
Πρόγραμμα Σαββάτου

20:30 Καλωσόρισμα - Χαιρετισμοί
21:00 Σύλλογος Ποντίων Ελευθερίου - Κορδελιού
21:30 Ποντιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα
22:00 Τμήμα Ενηλήκων Ένωσης Ποντίων Πολίχνης
22:30 Εφηβικό τμήμα Ένωσης Ποντίων Πολίχνης
23:00 Κλήρωση Δώρων
23:10 Ποντιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Μπάμπης Ιορδανίδης (τραγούδι), Γιώργος Ιωαννίδης (τραγούδι)Στέργιος Ζημπιλιάδης (τραγούδι), Ανδρέας Κουγιουμτζίδης (λύρα), Σάββας Φερενίδης (λύρα), Πελαγία Τσοπουζίδου (λύρα), Κλεάνθης Σιαμλίδης (νταούλι), Ηλίας Ρακόπουλος (αρμόνιο)

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ
Αθανασίου Διάκου 26

Τ.Κ. 56533

Πολίχνη - Θεσσαλονίκη

Τηλ. & Fax 2310666810

www.pontioipolichnis.gr
info@pontioipolichnis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: