ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Κομοτηνή: Απίστευτο! Κάτω από ακαθαρσίες και σάπια κρέατα κρυβόταν ένας ολόκληρος θησαυρός!


Η υπόθεση ξεκινά με τους κατοίκους μιας γειτονιάς στην Κομοτηνή, να κάνουν αλλεπάλληλες καταγγελίες στο δήμο, για έντονη δυσοσμία από ένα διαμέρισμα της περιοχής, που είχε μετατραπεί σε επικίνδυνη, για τη δημόσια υγεία, εστία μόλυνσης. Όταν το συνεργείο του δήμου και ο εισαγγελέας... έμπαιναν στο διαμέρισμα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ανάμεσα σε τόνους από σάπια τρόφιμα και ακαθαρσίες, κρυβόταν ένας ολόκληρος θησαυρός.
Το σπίτι του 55χρονου ήταν σε τόσο άθλια κατάσταση, που χρειάστηκε να κληθεί ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού. Το σπίτι είχε χρόνια να..... καθαριστεί και είχε μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο.
Όταν το συνεργείο άρχισε να καθαρίζει, αντίκρισε ανάμεσα στα μουχλιασμένα τρόφιμα έναν θησαυρό με χρυσαφικά, λίρες και κοσμήματα μέσα σε χρηματοκιβώτιο. Στο πάτωμα, μέσα σε κουβάδες, ήταν δεκάδες κοστούμια που ο 55χρονος είχε αγοράσει αλλά ούτε καν άνοιξε τις συσκευασίες τους. Ανάμεσα στα άλλα υπήρχαν και βιβλιάρια καταθέσεων, μόνο ένα εκ των οποίων είχε καταθέσεις ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ!
Κανείς από τους γείτονες δεν μπορούσε να εξηγήσει την οικονομική άνεση που είχε ο 55χρονος, ο οποίος κατάγεται από την Χρυσούπολη και στην Κομοτηνή εργαζόταν χρόνια ως γκαρσόν σε νυχτερινό κέντρο...
http://aetos-grevena.blogspot.com/2010/06/blog-post_5410.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: