ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Η κλήρωση των ελληνικών ομάδων

Τους αντιπάλους τους έμαθαν οι εκπρόσωποί μας στο CEV Cup και το Challenge Cup, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου...
Στο CEV Cup ανδρών, η Λαμία θα αντιμετωπίσει την ισπανική Ουνικάχα Αλμερία, η οποία τη σεζόν 2008-09 είχε φτάσει μέχρι το final-4 της διοργάνωσης, που είχε διοργανωθεί από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Άρης θα βρει στο δρόμο του την εσθονική Σέλβερ Ταλίν, ενώ σε.... περίπτωση που οι ελληνικές ομάδες προχωρήσουν στη διοργάνωση, θα βρεθούν αντιμέτωπες στα προημιτελικά.

Στις γυναίκες, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Γεντίνστβο Μπρτσκο από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, ενώ ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την τουρκική Γαλατάσαραϊ. Μάλιστα, αν οι "αιώνιοι" περάσουν στην επόμενη φάση, θα βρεθούν αντίπαλοι, όπως συνέβη και την περσινή περίοδο.

Στο Challenge Cup ανδρών, η ΕΑ Πατρών ξεκινάει από το β' γύρο και θα βρει στο δρόμο της την κυπριακή ΑΕ Καραβά. Σε περίπτωση πρόκρισης, η αχαϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την τουρκική Αρκάς του Λίμπερμαν Αγκάμες.

Στις γυναίκες, ο Ηρακλής ξεκινάει τις υποχρεώσεις του από το β' γύρο της διοργάνωσης, έχοντας δύσκολο έργο απέναντι στη γερμανική Βισμπάντεν, ενώ το Μαρκόπουλο περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το νικητή του ζευγαριού Πάολα Χιμπς (Μάλτα) - Αζεράιλ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν).

(sport24)

Δεν υπάρχουν σχόλια: