ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Έγιναν «καπνός» τα τρόπαια του Μουντιάλ....

Κλοπή έγινε στα γραφεία της FIFA στο Γιοχάνεσμπουργκ, με τους ληστές να έχουν πάρει τα αντίγραφα του τρόπαιου που θα δοθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 11 Ιουλίου, όπως αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα “La Repubblica” και επιβεβαιώνει η αστυνομία του Γιοχάνεσμπουργκ.

«Γνωρίζουμε πως υπήρξε ληστεία. Είναι προσβλητική για τη Νότιο Αφρική και οι έρευνες δεν θα σταματήσουν μέχρι να συλληφθούν οι ένοχοι», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Μπέκι Τσέλε, αφήνοντας, ωστόσο, αιχμές προς τους αρμοδίους της FIFA ότι το θέμα προκλήθηκε από το περιβάλλον της, καθώς δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης.

Τα προβλήματα και οι παρανομίες σταματημό δεν έχουν σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού οι 207 από τους 316 συλληφθέντες για παρόμοια περιστατικά είναι Νοτιοαφρικανοί, όπως αναφέρει η αστυνομία του Γιοχάνεσμπουργκ, η οποία αναγκάστηκε τη Δευτέρα (28/6) να ρίξει τα πυρά της προς δύο ληστές και να συλλάβει ακόμη τέσσερις που βρέθηκαν κοντά στο “Soccer City”, το γήπεδο του τελικού, όπως γράφει δημοσίευμα από τη Νιγηρία.

Τι άλλο μένει να συμβεί στην –ατυχώς επιλεγμένη- διοργανώτρια χώρα του 19ου Μουντιάλ; Έντεκα μέρες έμειναν για να αποδειχθεί

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: