ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ολυμπιακός: Φήμες για Τρεζεγκέ...(video) -Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μιραλάς


Με δώρα φέρεται διατεθειμένος να κατέφτασε στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον οποίο φήμες αναφέρουν ότι θέλει να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον Νταβίντ Τρεζεγκέ!
Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Γιουβέντους, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και είναι μία από τις περιπτώσεις που αρέσει ιδιαίτερα στο νέο μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων»......

Ωστόσο όπως και να έχει μιλάμε για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, τόσο λόγω του υψηλού κασέ που έχει ο 33χρονος επιθετικός και υπολογίζεται στα 2 εκ. ευρώ ετησίως, όσο και από το γεγονός ότι πρόκειται για μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες ποδοσφαιρικές φιγούρες στο παγκόσμιο στερέωμα οπότε είναι πολύ πιθανό να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του πολλοί σύλλογοι.

Αξια αναφοράς είναι και μια πρόσφατη δήλωση του εκπροσώπου του «Τρεζεγκόλ», Αντόνιο Καλιέντο ο οποίος είχε πει ότι για την απόκτηση του πελάτη του έχει ενδιαφερθεί και κάποια ελληνική ομάδα, χωρίς όμως να πει κάτι περισσότερο. «Υπάρχουν ομάδες από την Αραβία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ισπανία, τη Βραζιλία και τη Γαλλία που ενδιαφέρονται για τον Νταβίντ», ήταν η ατάκα του κ. Καλιέντο.

η απόκτηση του Μιραλάς...........
Ο 23χρονος διεθνής Βέλγος Κέβιν Μιραλάς είναι από την Παρασκευή παίκτης του Ολυμπιακού, αποτελώντας την τρίτη προσθήκη στο εν εξελίξει μεταγραφικό παζάρι και παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ντένις Επστάιν που προηγήθηκε λίγες ώρες νωρίτερα.
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του διεθνούς Βέλγου ποδοσφαιριστή Kevin Antonio Mirallas, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Σεντ Ετιέν και οψιόν αγοράς», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο πρώην παίκτης της Λιλ είχε υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες ήταν καθαρές. Σύμφωνα με πληροφορίες η οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι φτάνει τα 3 εκ. ευρώ.
http://www.sportnooz.gr/c/podosfairo/ellada/superleague

Δεν υπάρχουν σχόλια: