Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας με την εφημερίδα "Μercury" να αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της το γεγονός.
Σταδιακά και παρά το γεγονός ότι αρχικά η διοίκηση του ξενοδοχείου διέψευδε το συμβάν, η είδηση επιβεβαιώθηκε τόσο από την αστυνομία, όσο και από την ΕΠΟ. Η τελευταία... μολονότι επισήμως δεν έχει ενημερώσει, ανεπισήμως επιβεβαίωσε ότι εκλάπησαν κάποια χρήματα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει από ποιους και πόσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, τα χρήματα εκλάπησαν από τα δωμάτια του Νίνη και του Χαριστέα. Ανέρχονται σε ένα ποσό που σε Ευρώ ανέρχεται στα 2800 και όπως έγινε γνωστό τα αφαίρεσε πιθανότατα μια από τις καθαρίστριες που μπήκε μέσα στα δωμάτια για να κάνει τη δουλειά της, τα βρήκε εκτεθειμένα και δεν έχασε την ευκαιρία.

Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο μέρες και μόλις έγινε γνωστό μέσω του δημοσιεύματος και πήρε έκταση, η διοίκηση του ξενοδοχείου αναγκάστηκε να το παραδεχθεί. Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι θα καλύψει τη ζημιά των ποδοσφαιριστών. Επίσης ενημερώθηκε ο Έλληνας πρόξενος, που επισκέφθηκε την αποστολή της Εθνικής και φαίνεται ότι το θέμα λήγει εδώ.

Την Τετάρτη, ληστές εισέβαλαν στο δωμάτιο όπου διέμεναν δύο Πορτογάλοι και ένας Ισπανός δημοσιογράφος και υπό την απειλή όπλου, τους αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. 

http://sport.gr.msn.com/football/article.aspx?cp-documentid=153717761