ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

«Μαχαίρι» σε φάσεις και... Ροζέτι!

«Μαχαίρι» σε φάσεις και... Ροζέτι!
Η FIFA αρνήθηκε να σχολιάσει χθες τα... κατορθώματα των διαιτητών και σήμερα. απαγόρευσε να παίζουν στους ηλεκτρονικούς πίνακες οι αμφισβητούμενες φάσεις, έτσι ώστε να μην υπάρξουν περισσότερα προβλήματα. Χάνει τον... τελικό ο Ροζέτι. Η όλη κατάσταση που... δημιουργήθηκε χθες με τα τραγικά λάθη των διαιτητών ενόχλησε αρκετά την FIFA που σε καμία περίπτωση δεν θέλησε χθες να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν. Αυτό που... τρέλανε την Παγκόσμια Ομοσπονδία ήταν η εικόνα παικτών να δείχνουν σε διαιτητή και βοηθό το βίντεο της φάσης από τον ηλεκτρονικό πίνακα που έδειχνε την αδικία!

Έτσι, πληροφορίες κάνουν λόγο πως η FIFA αποφάσισε να μην επιτρέψει πλέον να εμφανίζονται στους ηλεκτρονικούς πίνακες οι αμφισβητούμενες φάσεις, παρά μόνο καλές επεμβάσεις και φυσικά τα γκολ.
Παράλληλα, ο Ρομπέρτο Ροζέτι, ο οποίος φάνταζε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να σφυρίξει τον τελικό του Μουντιάλ, μάλλον έχασε τη μεγάλη ευκαιρία. Η απόφασή του να μετρήσει το γκολ-οφσάιντ της Αργεντινής, αλλά και η θύελλα αντιδράσεων που ακολούθησε βάζουν τέλος στα όνειρά του!

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: