ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

"Κανείς δεν θα κλάψει για τον Λίνεν

Τα τυπικά αναμένονται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Ewald Lienen με τον Ολυμπιακό, ποιες όμως είναι οι αντιδράσεις στην ομάδα με την οποία έχει ακόμη συμβόλαιο ο Γερμανός τεχνικός, την 1860 Munchen;
Η μεγαλύτερη βαυαρική εφημερίδα «ΤΖ» ζήτησε από τους αναγνώστες της να καταθέσουν την άποψή τους για αυτήν την ιστορία και απ’ ότι φαίνεται, δεν είναι και πολλοί αυτοί που θα στεναχωρηθούν από την διαφαινόμενη έλευση του Lienen στον Πειραία. Μάλιστα, μεγαλύτερο φαβορί για να τον διαδεχτεί είναι ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Reiner Maurer.

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια των Γερμανών και ένα video από την ίδια εφημερίδα:
Video με απόψεις των οπαδών της 1860 Munchen για τη φυγή Lienen:Τι λένε οι οπαδοί της Μόναχο 1860 για τη φυγή Λίνεν from sportena on Vimeo.
 

Taubert: Προφανώς ήταν οι μεγάλες οι απαιτήσεις για τον Lienen εδώ και είχε φανεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς πως είχε φτάσει στο «ταβάνι» του.
Wagner: Όταν κάποιος μπορείς να πάει από μια μεσαία ομάδα της Zweite Liga σε μια κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα με περισσότερα λεφτά, μπορεί κανείς να του το αρνηθεί;
guenze: Δεν μπορώ να τον κατακρίνω, με δεδομένο ότι την 1η του μηνός θα πηγαίνει να εισπράξει περισσότερα, θα παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία και θα έχει καλύτερο καιρό (!).
Gary: Υπήρχε εδώ και καιρό η εντύπωση ότι ο Lienen είχε χάσει την πίστη του στην ομάδα. Αν ξεκινούσε με 1-2 άσχημα αποτελέσματα τη νέα σεζόν θα απολύονταν. Επομένως, έφυγε τώρα με πρεστίζ.
18sechzig: Το καλύτερο νέο εδώ και καιρό!
loeweflo: Τι το σπουδαίο πέτυχε ο Lienen; Μια μέτρια σεζόν. Αν φύγει δεν θα κλάψει κανείς για αυτόν.
Gladbach: Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τον Lienen. Κρίμα.
1860er: Τι κατάφερε ο Lienen φέτος; Το πολύ-πολύ να αύξησε τη χρήση του σε σημειωματάρια και στιλό κατά 200% (!)
Loewe2004: Οποιος έχει υπάρξει προπονητής, απορεί για τα, πολλές φορές ερασιτεχνικά, λάθη του Lienen. Δεν πρέπει να χύσουμε ούτε ένα δάκρυ για αυτόν. Για την Ελλάδα είναι καλός (!)
Klein: Πολύ-πολύ άσχημη συμπεριφορά κύριε Lienen. Μπορείτε ακόμη να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη;
Tarantino: To πρότυπο Lienen… Συνέχεια έλεγε σε ποιες αξίες πρέπει να είναι κανείς σταθερός και τώρα φεύγει με αυτόν τον τρόπο. Νόμιζα ότι είχε μεγαλύτερη προσωπικότητα…

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_6253.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: