ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΑΕΚ: "Πρώτη" με απουσίες, υποσχέσεις και καθυστερήσεις!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έδωσαν το σύνθημα για μια καλή σεζόν για την ΑΕΚ, στη σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα περίοδο. Για κρίσιμη μεταγραφική εβδομάδα μίλησε ο Σταύρος Αδαμίδης. Άργησε να πάει ο Λεονάρντο και ο Μπάγεβιτς δεν.... τον δέχτηκε.
Ο Σταύρος Αδαμίδης ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση και σε δηλώσεις του τόνισε ότι η χρονιά έχει αυξημένες απαιτήσεις και χρειάζεται πολλή δουλειά και οικογενειακό κλίμα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ρωτήθηκε αν αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για τα μεταγραφικά και απάντησε θετικά.
"Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για σας. Θέλω να ακούτε τον προπονητή σας και τον Δημητριάδη. Όσο για τους στόχους της ΑΕΚ, αυτούς τους ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας τους πω εγώ. Να έχετε μία καλή χρονιά", ήταν το μήνυμά του προς τους παίκτες.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, από την πλευρά του, δήλωσε ότι "πέρσι δεν είχαμε καλή χρόνια, αλλά φέτος μπορούμε και πρέπει να πάμε καλύτερα", ενώ για τα μεταγραφικά είπε ότι η ομάδα μέχρι το τέλος Αυγούστου έχει χρόνο για να κάνει τις καλύτερες κινήσεις για την ενίσχυσή της.
"Πιστεύω ότι η ΑΕΚ πρέπει να έχει μια τελείως διαφορετική χρονιά από την περσινή. Οι στόχοι μας είναι αυτοί που υπάρχουν κάθε χρονιά. Και στην προετοιμασία, η οποία ξεκινά σήμερα και στη συνέχεια πρέπει να είμαστε όλοι αυτοί που πρέπει. Η φανέλα είναι βαριά. Αυτό που θέλω εγώ είναι όλοι μαζί να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Ο καθένας να δίνει περισσότερα".
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος που επέστρεψε φέτος στην Ένωση τόνισε ότι πιστεύει στις δυνάμεις του διότι αν δεν πίστευε δεν θα γύριζε. Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι με ομαδική δουλειά και ενότητα η ΑΕΚ μπορεί να έχει μία πολύ καλή σεζόν.
Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν με ειδική άδεια οι Νάτσο Σκόκο και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.
Δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα καθώς ο Λεονάρντο καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση και ο Μπάγεβιτς δεν τον δέχτηκε, ζητώντας του να είναι συνεπής στο απογευματινό ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: