ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ιταλία-Νέα Ζηλανδία


Ξεκάθαρο φαβορί έχει η σημερινή δεύτερη αναμέτρηση του 6ου ομίλου (2η ημέρα), μεταξύ της Ιταλίας και της Νέας Ζηλανδίας (17:00). Οι Ιταλοί έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της νίκης, στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο "Mbombela Stadium" του Νελσπρουιτ, αν και στην πρεμιέρα δεν έπεισαν με την Παραγουάη (ισοπαλία). Αντίθετα, οι Νεοζηλανδοί έκαναν την έκπληξη.... απέναντι στη Σλοβακία με το "ιστορικό" γκολ στις καθυστερήσεις και πήραν το βαθμό, οπότε έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν σε...νέο θαύμα.

Ο μεγάλος απών του αγώνα, αλλά και της υπόλοιπης διοργάνωσης, μιας και τέθηκε νοκ άουτ, θα είναι ο βασικός πορτιέρο της "σκουάντρα ατζούρα", Τζιανλουίτζι Μπουφόν με πρόβλημα στη μέση. Στην θέση του θα παίξει (όπως και με την Παραγουάη) ο Μαρκέτι. Εξαιρετικά αμφίβολη έως απίθανη είναι η συμμετοχή του τραυματία, Αντρέα Πίρλο, ο οποίος θα χάσει και τη δεύτερη αναμέτρηση της ομάδας του στο Μουντιάλ.

Από την πλευρά του ο Ρίκι Χέρμπερτ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ακόμη και τον Τιμ Μπράουν, ο οποίος ανάρρωσε πλήρως από τον τραυματισμό του στον ώμο.

Οι πιθανές συνθέσεις των ομάδων, έχουν ως εξής:

ΙΤΑΛΙΑ (Μαρτσέλο Λίπι): Μαρκέτι, Τζαμπρότα, Καναβάρο, Κιελίνι, Κρισίτο, Μοντολίβο, Ντε Ρόσι, Μαρκίσιο, Ιακουίντα, Τζιλαρντίνο

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Ρίκι Χέρμπερτ): Πάστον, Ρίντ, Νέλσεν, Βίσελιχ, Σμιθ, Λόκχεντ, Μπέρτος, Ελιοτ, Σμελτς, Κίλεν, Φάλο.
http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_2568.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: