ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Σοκ από δύο βιασμούς ανήλικων κοριτσιών σε Θεσσαλονίκη και Κόρινθο!

Προβληματισμένοι οι γονείς που δεν ξέρουν πια,  πώς να προφυλάξουν τα παιδιά τους!

Στην Κόρινθο το θύμα είναι ένα κορίτσι 15 χρόνων και δράστης είναι ένας 17χρονος! Με τη βοήθεια ενός 56χρονου άνδρα (!) άρπαξαν την κοπέλα και την έβαλαν μέσα στο φορτηγό τους. Την πήγαν σε ερημική παραλία και εκεί άρχισε το μαρτύριό της. Ο 17χρονος άρχισε να τη βιάζει ενώ ο 56χρονος στεκόταν δίπλα και τους..... κοιτούσε! Στη συνέχεια, την εγκατέλειψαν αβοήθητη στην παραλία και έφυγαν! Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου.
Φρίκη και στη Θεσσαλονίκη - Ο βιαστής ήταν φίλος του θύματος!
Στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης, ο 25χρονος δράστης από την Αλβανία είχε φιλικές σχέσεις με το ανήλικο κορίτσι!
Προσφέρθηκε να τη μεταφέρει με το ΙΧ του όμως... αντί να την πάει στον προορισμό της, ο δράστης σταμάτησε σε ερημική περιοχή και τη βίασε!
Οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν χθες το απόγευμα και να τον συλλάβουν μέσα στο δάσος του Σειχ-Σου... 
Ωστόσο, τα απανωτά κρούσματα βιασμών ανηλίκων το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους γονείς... Έχουν περάσει μόλις δέκα μέρες από το βιασμό του 13χρονου αγοριού στο Κιάτο Κορινθίας από έναν 76χρονο!
Σε πολλές από τις περιπτώσεις - όπως και σε αυτή της Θεσσαλονίκης - οι δράστες είναι γνωστοί με τα θύματα ή άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας! Θυμηθείτε την περίπτωση του συνταξιούχου αστυνομικού στην Πρέβεζα που βίαζε μια 13χρονη Ρουμάνα!
Θυμηθείτε επίσης,
το 10χρονο κοριτσάκι στην Κρήτη, που έζησε τον εφιάλτη του βιασμού μέσα στο ίδιο του το σπίτι, πριν από ένα μήνα,  από έναν 34χρονο!
Προσοχή και συνεχή επίβλεψη από τους γονείς συνιστούν οι Αρχές, αφού τις περισσότερες φορές το κακό έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις...
http://aetos-grevena.blogspot.com/2010/06/blog-post_1730.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: