ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ένα ντέρμπυ απο τα παλιά. Ολυμπιακός - Μπέσα

Η κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Ευρώπα Λίγκ έφερε μερικά αμφίρροπα ζευγαρώματα.Δεσπόζουν οι διπλοί αγώνες του Ολυμπιακού με την υπερδύναμη της γειτονικής Αλβανίας Μπέσα .
Οι Αλβανοί που έχουν έδρα την πόλη Καβάγιε έχουν να επιδείξουν αξιόλογη παρουσία στην Ευρώπη έχοντας αγωνιστεί σε 12 αγώνες στην ιστορία τους . Φιλοδοξούν να πετύχουν την πρώτη τους Ευρωπαική νίκη με την Ελληνική ομάδα.
Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που θέλουν να ταξιδέψουν οδικώς έχουμε συλλέξει κάποιες πληροφορίες που θα τους..... φανούν χρήσιμες.Η διαδρομή είναι σχετικά ευχάριστη ,διαρκεί περίπου 10-11 ώρες και το κόστος ανέρχεται στα 100 ευρώ περίπου.
Θα μπείτε στα Σκόπια από τον συνοριακό σταθμό Νίκης ,θα στρίψετε δεξιά ,και ρωτώντας θα φτάσετε στα σύνορα με Αλβανία. Εκεί λογικά δεν θα έχετε πρόβλημα προσανατολισμού ,καθώς οι περισσότεροι Αλβανοί έχουν μάθει Ελληνικά και μάλιστα με Αθηναική προφορά....και θα σας κατατοπίσουν .
Για τη διαμονή σας προτείνουμε τα παρακάτω ξενοδοχεία. Καθώς τα περισσότερα από αυτά δεν τα έχουν επισκεφτεί ποτέ άλλοι Ευρωπαίοι,προτείνουμε να αφήσετε κάποια σχόλια με τις εντυπώσεις από την διαμονή σας σε αυτά, τα οποία θα φανούν χρήσιμα όταν στο μέλλον κληρωθούν και άλλες Ελληνικές ομάδες με την Μπέσα.

http://toumbalights.blogspot.com/2010/06/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: